Wilders is een heel bange politicus

Edvard Munch: Das Mädchen und das Herz (1899)
Vijf jaar geleden, ook in de aanloop naar de verkiezingen. Mijn lieve vriendin uit Canada stuurde me toen dit bericht. Ik wil het nu laten voorafgaan door… Kijkt u maar.


Een gastbijdrage


Het laatste dat hij ooit wil is, voordat hij is uitge-priet-praat, te worden ontmaskerd als iemand die de moslimgemeenschap voor geen barst kan boeien.
Voor hen is hij waarschijnlijk een vermakelijke figuur in de marge. Een heldendood is voor hem hoogst waarschijnlijk niet weggelegd.
Wel heeft hij voor zichzelf een puik alibi gevonden in zijn door hemzelf ontworpen en vervaardigde isolatie tot elke rationele gedachtenwisseling tot zijn stemvee.

Een persoon die zich wil opwerpen tot een redder van Volk en Vaderland maar zichzelf slechts omringt met hoogstens 4 vertrouwelingen heeft een zeer beperkte visie op dat Volk en Vaderland.
Geert wordt nooit de Heilige Geert, vermoord door een Moslim.

Hij zal zijn politieke status verliezen omdat het leven nogal schaars wordt voor de burger.
De oplossing die Geert daarvoor heeft, afscheiding van de Euro en de kroning van de zaligmaker in de vorm van de blonde god zal velen net iets te ver gaan.

Geert Wilders is het resultaat van de besluiteloosheid en het schaakspel van de grote partijen, die het vertrouwen van de stemmer hebben beschaamd. Dat trek je niet zomaar recht.
De personen met een brein die ook totaal gedesillusioneerd waren gingen meelopen met de vaandeldrager voor Volk en Vaderland.
Voordat dat gebeurt moet er een hoop fout zitten. Die zitten nu allemaal met een enorme kater.
In troebel water is het goed vissen en dat is het enige wat de blonde god voor elkaar heeft gemaakt. Verder niets. Ik heb tot nu toe geen draad integriteit in Geert Wilders kunnen ontdekken.

Wat gaan de partijleiders die deze charlatan eindelijk uit het water gaan blazen daar tegenover?
Dat wordt de grote vraag in de verkiezingen.
Niets beloven wat niet kan worden waargemaakt graag.
Wanneer er geen coalitie mogelijk is met een bepaalde partij zeg dat dan meteen.

Voor iedereen boven de 50,  kinderen zijn zwaar onder- onderwezen. Dat valt binnen 1 generatie best te corrigeren. Rijk of arm, iedereen kan leren lezen schrijven en rekenen.
Emigranten moeten naar school. Ze moeten bijdragen aan de economie in Nederland, zoals het plan ooit was. Neem de kennis dan later maar mee naar het land van herkomst. Dat heet economische evolutie.

Wanneer het voor een politicus belangrijker wordt geacht, met wie hij of zij het bed deelt tegenover hoeveel deze persoon kan bijdragen tot het welzijn van de Nederlandse democratie blijven we in als een drol in een pispot ronddraaien. Dat stinkt en is niet nodig.VeroonUpdate februari 2017


Uitgelichte afbeelding: Edvard Munch


1 opmerking:

Uit het hart gegrepen, helemaal eens met schrijfster. Ondergeschikt zijn die coalitie-met-wilders-zetelwinsten, het is te hopen dat andere partijen dat nu begrepen hebben.


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.