Hij weet niets…

Marc Lagrange


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdTrès charmant, deze twee dames als ze keuvelen over Tibaert. Sterke vrouwen zijn het, met een niet aflatende energie strijden ze tegen het gevaar dat van die man uitgaat. Een psychopaat is hij, hij bedreigt kinderen en dat zal wel weer met pedofilie te maken hebben. Ach, dat wist u allang, maar ze gaan door tot het bittere end, totdat Tibaert dood en begraven is. Dan pas zullen ze rust hebben.
Hebben die twee iets dat me volledig ontgaat? Aantrekkingskracht, erotische uitstraling, zijn ze verstandig, sympathiek? Zijn ze muzisch? Niets van dat al, in mijn ogen. Maar wat wel? 

Ondanks alles wat deze vrouwen uitspoken en zich denken te kunnen permitteren is het des te opvallender de steun die ze ondervinden. Zeer frappant is dat deze komt van links en van rechts. Er zitten nogal wat dubieuze figuren tussen, zelfs criminelen. Het schijnt niemand te deren, als die Tibaert maar van het toneel verdwijnt, hoor je ze denken. Er wordt gelogen, gedreigd, geïntimideerd alsof het een lieve lust is. 

Nederland anno 2013. Het fascisme is springlevend als ik op mijn ervaringen afga. O ja, fascisme. Yollie weet wat fascisme is, heeft ze helemaal uitgezocht op internet, Wikipedia en zo. Het is werkelijk om je te bescheuren als het niet zo droef en ernstig was. Een fascist die zegt te weten wat fascisme is. Logisch toch? Schermafdruk 2018-07-18 02.11.24

 

Ene Jaap is vereerd met een aai over de bol. O, maar Jaap is echt de kwaadste niet. Z’n stukje is zinvol, maar lees nu eens wat Yollie zegt. Zet dat af tegenover wat ze hierboven beweert en het is meteen zo klaar als een klontje. Ze heeft aangifte gedaan, vertelt ze. Aangifte tegen Tibaert zeg ik er maar voor de duidelijkheid bij. Juist ja, een fascist grijpt alles aan om er z’n voordeel mee te doen. En de nazi’s (met hoofdletter) veroorzaken nog steeds ellende, zegt ze. Wat een stompzinnigheid. Stelen ze nog steeds Hollandse fietsen?

 


 
Dit spul trof ik aan bij m’n screenshots. Terugkijkend zie ik dat het stukje afkomstig is van Krapuul. Jaap heeft het ook op zijn eigen blog staan, maar helaas de url heb ik niet bij de hand.


Update 14 april 2017

Foto’s: Marc Lagrange – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.