Godsamme… Allah is gestolen en de gevolgen…

Marc Chagall: Old Man and Old Woman (1915)Schermafbeelding 2013-12-22 om 21.13.13Allah is gestolen van de joden lees ik. Door Jezus, Petrus, Paulus? Door de christenen? Nee hoor, door Mohammed in hoogst eigen persoon. Vermakelijk, maar dan…

Een doodsbedreiging…
 

 

Hou je kanker bek man ik schiet je dood als je je adress geeft #belooft!

Je kanker hoerenmoeder met aids

Geef je adress eh idioot als je ballen hebt!

Ik ga die 9mm op je kk kop zetten geef je kanker adress

Yo hoerenkind geef je kanker adress & neem je kanker vriendjes mee jullie krijgen allemaal een kleine kado #kogel

Ejo whatdapp homoo

Kankerhoerenkankerkind

Niet groot praten via twot als je groot bent geef je nu nu je adres ik kom nu nu

Ik bluffer?Kill geef je adress jij hebt grote mondje via twit je bent zo een twit gangter jij, jij gaat kogel krijgendoorjehoofd

Als je een echte man met ballen bent geef je nou nou je adress

Ik neem 1 ding mee neem al je kanker vriendjes mee & neem je vrouw mee mn broertje gaat dr doggystyle geven

Ik ben van het geld ga jij maar de kontje van een leraar likke. Geef je kanker adress eh hoerenkind je bent een echte bitchboy

Je gaat sterren zien maat geef je kk adress

Ik geef die van mij kom me opzoeken: onderwijsstraat 25 (antwerpen) is voor mn cafe kom daar heen!

Saff kom ik betaal je benzine kom gewoon

Ff gerro dan slapen

Hallo mijn bank is geblokeerd man & ik vraag me af waarom =S

 


Een probleemkind… Met moord dreigen en dan ook nog de bankrekening geblokkeerd. Het een heeft niets te maken met het ander, maar o, wat kan veel fout gaan in een mensenleven. Eigen schuld? Vanwaar die agressie? Gebroken trots vanwege het werk waar anderen zich te min voor achten? Mogelijk…


iiPROBLEMCHILDD 2:42am via Twitter for Android

@Elsingh1st ik bluffer?Kill geef je adress jij hebt grote mondje via twit je bent zo een twit gangter jij, jij gaat kogel krijgendoorjehoofd

Geretweet door doodsbedreiging

 

Even nog een muzikale oproep tot vrede, zeker van node in deze Kersttijd…

Speciaal voor een vriendin, de Hohe Messe van Bach…

Arte 2016
Johann Sebastian Bachs “h-Moll-Messe” in einer virtuosen und spannend ins Bild gesetzten Interpretation. Peter Dijkstra leitet die Aufführung in der Nürnberger Lorenzkirche mit dem Chor des Bayerischen Rundfunks, dem Originalklang-Ensemble Concerto Köln und den Solisten Christina Landshamer, Anke Vondung, Maximilian Schmitt und Andreas Wolf.
Uitgelichte afbeelding: Marc Chagall – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.