Man die huib riet hoff

· geschiedenis, internet, justitie
Authors

Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.54.57Dan moet het maar, even snel… Om 5.46pm kreeg ik deze DM binnen: “Man die huib riet hoff”. Ik vroeg of ik dit als titel mocht gebruiken voor een toekomstig stukje. Het mocht…

In de loop van de avond was hij weer present. Een aanhanger van zijn stellingen dat ik telefonisch stalk, fake accounts aanmaak, alcoholist en in kringen van pedofielen verkeer en nog meer fraais: dat wordt weer een blogje of een redit. Bij deze dan.

Huib Riethof is zeer bezorgd over zijn goede naam: “Ik googelde gisteren eens op mijn naam – er kwamen nog veel te veel lasterdingetjes van @filou_extra uit”. De boodschap is duidelijk.

Hij boft. Veel kan niet meer getoond worden door de activiteiten van zijn crapuleus vriendenclubje. Begerig in het doen verdwijnen van bewijslast in de rotsvaste overtuiging dat zij de incarnatie zijn van rechtvaardigheid. Lees maar, hoe Riethof in de weer is met dat arrest tegen Google: Huib Riethof 19 mei 2014. Grappig, dat onnozel vriendje van hem had er nog niet van gehoord.

Voor de duidelijkheid laat ik even de resultaten zien van het googlen. Het tweede behelst een stukje van zijn hand, dat ik op het verdwenen blog wat grondiger onder de loep had genomen dan nu het geval is. Grappig hoe de man verrukt is over zichzelf. Triest feitelijk. Geloof het of niet, in elke regel van hem staan dwaasheden en leugens.

Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.56.09 Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.56.59

Kijk eens voor de grap wat deze zoekgegevens van Google bij u opleveren: Tibaert, Fons Scaf en Alphonse Scaf. Bij mij is het schrikbarend. Ook ik heb familie, kinderen…

Ter afronding nog wat plaatjes die ik onder Huib Riethof aantrof. Een vriendin van hem en bentgenoot in de strijd tegen Tibaert valt in al haar glorie te bewonderen…

Schermafbeelding 2014-05-19 om 22.00.14Hollands glorie…

Of Hollandse stupiditeit?

Lees nog maar eens de eerste wetmatigheid over menselijke stupiditeit bij Carlo M. Cipolla:

Always and inevitably everyone underestimates the number of stupid individuals in circulation.

At first, the statement sounds trivial, vague and horribly ungenerous. Closer scrutiny will however reveal its realistic veracity. No matter how high are one’s estimates of human stupidity, one is repeatedly and recurrently startled by the fact that:

a. people whom one had once judged rational and intelligent turn out to be unashamedly stupid.
b. day after day, with unceasing monotony, one is harassed in one’s activities by stupid individuals who appear suddenly and unexpectedly in the most inconvenient places and at the most improbable moments.

Mijn ervaring: dwazen en idioten weten niet beter, doortrapte figuren en intriganten waarschijnlijk wel, maar ze doen alsof. Al helemaal als je je niet als slachtoffer wenst te laten gebruiken.

Update 23 mei 2014

Schermafbeelding 2014-05-23 om 17.02.59De onvermijdelijke reactie. De man wordt door mij gestalkt. Ja dat beweerde hij anderhalf jaar geleden ook al. Z’n vriendin Sjaakie ook. Beiden door mij. Fake account, telefoontjes. Hoe vaak heb ik het al gezegd? Bewijs? Geen enkel. Uitgesloten zelfs.

Zeikerd!, zoals we in Amsterdam zeggen, je moet naar de psychiater. EN VLUG OOK.

Even voorstellen: Fons Scaf en zijn familie – 29 november 2012.

Verder om het hierbij te laten: Huib Riethof – dossier 1.

Een oud politicus aan zijn activiteiten toen en nu herinneren is nog wel toegestaan mag ik hopen. Omgekeerd permitteert die man zich dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Vorig jaar begon hij zelfs te dreigen met vrij geciteerd: “er zullen onaangename zaken over jou aan het licht komen”. Ook een mooie: “hij zal wel het nodige op zijn kerfstok hebben, valt hij makkelijk door de AIVD te chanteren”.  Dat ik op de een of andere manier iets met pedofilie van doen heb staat voor hem buiten kijf. Hij beweert al vanaf oktober/november 2012 dat ik in behandeling moet, eerst zelfs bij hem… Is die man nog wel bij zijn volle verstand? Was hij dat toen hij wethouder werd? Ik ga niet snuffelen in zijn achtergronden, maar hij haalt de geschiedenis in zegt hij. Hij doet verwoede pogingen, zo dus die van vandaag. Helaas voor hem, hij heeft geen bewijslast over vermeende misdaden van mij. En omgekeerd? Lees dit weblog maar vanaf september 2012, dan wordt alles duidelijk.

Nog vragen? Ik zal ze beantwoorden. Ziet u onjuistheden of onduidelijkheden, laat het me weten. Het dossier Huib Riethof wordt vervolgd.

En rechtstreeks aan Huib Riethof, doe je best met de verheffing van je vriendin Sjaakie, jij spreekt en begrijpt immers haar taal. Een treksletje? Vraag het maar even voor de zekerheid aan Arnold en Ina of aan andere vriendjes bij Krapuul…

Schermafbeelding 2014-05-24 om 00.19.40

Concluderend, Huib Riethof is in staat met een vrouw te communiceren die elk denkvermogen ontbeert, die nooit gehoord heeft wat feiten betekenen, haar eigen werkelijkheid creëert en liegen en bedriegen als een vanzelfsprekende zaak beschouwt. Hij zegt immers: “Sjaakie is authentiek, ze is eerlijk en liegt nooit. Ik laat haar niet vallen.” Een Amsterdamse  intellectueel anno 2014. Waarvan acte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: