Man die huib riet hoff

Diana Markosian: Chernobyls Last Breath
Dan moet het maar, even snel… Om 5.46pm kreeg ik deze DM binnen: “Man die huib riet hoff”. Ik vroeg of ik dit als titel mocht gebruiken voor een toekomstig stukje. Het mocht…

Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.54.57

In de loop van de avond was hij weer present. Een aanhanger van zijn stellingen dat ik telefonisch stalk, fake accounts aanmaak, alcoholist en in kringen van pedofielen verkeer en nog meer fraais: dat wordt weer een blogje of een redit. Bij deze dan.

Huib Riethof is zeer bezorgd over zijn goede naam: “Ik googelde gisteren eens op mijn naam – er kwamen nog veel te veel lasterdingetjes van @filou_extra uit”. De boodschap is duidelijk.

Hij boft. Veel kan niet meer getoond worden door de activiteiten van zijn crapuleus vriendenclubje. Begerig in het doen verdwijnen van bewijslast in de rotsvaste overtuiging dat zij de incarnatie zijn van rechtvaardigheid. Lees maar, hoe Riethof in de weer is met dat arrest tegen Google: Huib Riethof 19 mei 2014. Grappig, dat onnozel vriendje van hem had er nog niet van gehoord.

Voor de duidelijkheid laat ik even de resultaten zien van het googlen. Het tweede behelst een stukje van zijn hand, dat ik op het verdwenen blog wat grondiger onder de loep had genomen dan nu het geval is. Grappig hoe de man verrukt is over zichzelf. Triest feitelijk. Geloof het of niet, in elke regel van hem staan dwaasheden en leugens.Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.56.09 Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.56.59Kijk eens voor de grap wat deze zoekgegevens van Google bij u opleveren: Tibaert, Fons Scaf en Alphonse Scaf. Bij mij is het schrikbarend. Ook ik heb familie, kinderen…


Ter afronding nog wat plaatjes die ik onder Huib Riethof aantrof. Een vriendin van hem en bentgenoot in de strijd tegen Tibaert valt in al haar glorie te bewonderen…Schermafbeelding 2014-05-19 om 22.00.14


Hollands glorie…

Of Hollandse stupiditeit?

Lees nog maar eens de eerste wetmatigheid over menselijke stupiditeit bij Carlo M. Cipolla:


Always and inevitably everyone underestimates the number of stupid individuals in circulation.

At first, the statement sounds trivial, vague and horribly ungenerous. Closer scrutiny will however reveal its realistic veracity. No matter how high are one’s estimates of human stupidity, one is repeatedly and recurrently startled by the fact that:

a. people whom one had once judged rational and intelligent turn out to be unashamedly stupid.
b. day after day, with unceasing monotony, one is harassed in one’s activities by stupid individuals who appear suddenly and unexpectedly in the most inconvenient places and at the most improbable moments.Mijn ervaring: dwazen en idioten weten niet beter, doortrapte figuren en intriganten waarschijnlijk wel, maar ze doen alsof. Al helemaal als je je niet als slachtoffer wenst te laten gebruiken.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: Diana Markosian – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.