De onvermijdelijke reactie

Alexander Graham Bell: “Mr. Watson – come here – I want to see you.”
De man wordt door mij gestalkt. Ja dat beweerde hij anderhalf jaar geleden ook al. Z’n vriendin Sjaakie idem. Beiden door mij. Fake account, telefoontjes. Hoe vaak heb ik het al gezegd? Bewijs? Geen enkel. Uitgesloten zelfs.


 

Zeikerd!, zoals we in Amsterdam zeggen, je moet naar de psychiater. EN VLUG OOK.


 


Nou, ik moet niets en zeker niet naar de psychiater: Fons Scaf en zijn familie. Om het verder hierbij te laten: Huib Riethof, een dossier.

Een oud politicus aan zijn activiteiten toen en nu herinneren is nog wel toegestaan mag ik hopen. Omgekeerd permitteert deze man zich dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Vorig jaar begon hij zelfs te dreigen met vrij geciteerd: “er zullen onaangename zaken over jou aan het licht komen”. Ook een mooie: “hij zal wel het nodige op zijn kerfstok hebben, valt hij makkelijk door de AIVD te chanteren”.  Dat ik op de een of andere manier iets met pedofilie van doen heb staat voor hem buiten kijf. Hij beweert al vanaf oktober/november 2012 dat ik in behandeling moet, eerst zelfs bij hem.

Is die man nog wel bij zijn volle verstand? Was hij dat toen hij wethouder werd? Ik ga niet snuffelen in zijn achtergronden, maar hij haalt de geschiedenis in zegt hij. Hij doet verwoede pogingen, zo dus die van vandaag. Helaas voor hem, hij heeft geen bewijslast over vermeende misdaden van mij. En omgekeerd? Lees dit weblog maar vanaf september 2012, dan wordt alles duidelijk.

Nog vragen? Ik zal ze beantwoorden. Ziet u onjuistheden of onduidelijkheden, laat het me weten. Het dossier Huib Riethof wordt vervolgd.

En rechtstreeks aan Huib Riethof, doe je best met de verheffing van je vriendin Sjaakie, jij spreekt en begrijpt immers haar taal. Een treksletje? Vraag het maar even voor de zekerheid aan Arnold/André en Ina of aan andere vriendjes bij Krapuul… Of…Schermafbeelding 2014-05-24 om 00.19.40

 


Concluderend, Huib Riethof is in staat met een vrouw te communiceren die elk denkvermogen ontbeert, die nooit gehoord heeft wat feiten betekenen, haar eigen werkelijkheid creëert en liegen en bedriegen als een vanzelfsprekende zaak beschouwt. Hij zegt immers: “Sjaakie is authentiek, ze is eerlijk en liegt nooit. Ik laat haar niet vallen.” Een Amsterdamse  intellectueel anno 2014. Waarvan acte.Uitgelichte foto: Alexander Graham Bell – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.