Het genot van mensenvlees…

Carn Brea woman protests nude at cannibal groomer Dale Bolinger’s trialJur Kuipers


Tussen al dat ellendige nieuws (vlucht MH-17, Gaza, Syrië, Afghanistan en noem maar op) morbide nieuws van een andere orde. Vandaag werd in het Engelse Canterbury de 58-jarige Dale Bolinger schuldig bevonden voor het “groomen” van een 14 jarig meisje:

Cannibalism fetish nurse Dale Bolinger guilty of trying to meet girl (BBC-News)

‘Cannibal’ nurse guilty of grooming underage girl (The Guardian) 

Schermafbeelding 2014-07-23 om 00.16.56

Bolinger, verpleger werkzaam in een ziekenhuis in Margate en reeds 34 jaar getrouwd, hield er een vreemde hobby op na. Actief op een fetish-website (chatroom) kreeg hij – met als avatar supermodel Naomi Campbell – contact met een in Duitsland wonend 14 jarig Mexicaans meisje.
Correspondeerde met haar dat hij haar zou willen opeten.
Liet haar weten dat die gedachte hem opwond.
 
Toen hij een bijl had aangeschaft berichtte hij haar dit en liet haar weten dat hij zijn tafel wilde dekken en zich verheugde op haar komst.
Regelde vervolgens haar reis naar Engeland.
“Eva”, zoals ze zich noemde, is echter nooit gearriveerd.
Hij wachtte haar tevergeefs op op Asford International Station.
 
Een tip van de FBI leidde tot zijn arrestatie. Hij vertelde de politie dat hij al van jongs af aan was geïnteresseerd in kannibalisme.
Bij de man thuis werden – door hem digitaal bewerkte – foto’s van kinderen gevonden – tussen de 4 en 16 jaar oud – waaronder één van een naakt meisje van 6 à 9 jaar oud liggend op een presenteerblad met een appel in haar mond.
 
Kinderen, zo vertelde hij, werd hij niet seksueel opgewonden van, maar wekten bij hem de eetlust op… Mocht “Eva” daadwerkelijk op dat station gearriveerd zijn, zo vertelde hij na zijn arrestatie, dan zou hij haar mee naar huis genomen hebben en direct de autoriteiten hebben gewaarschuwd. Hij had alles gefantaseerd en zou nooit iemand iets aandoen.
 
“Creep” of potentiële lustmoordenaar?
Moeilijk te zeggen…
Die bijl had Bolinger daadwerkelijk aangeschaft…
En er is toch wel iets wat erop zou kunnen duiden dat e.e.a. behoorlijk uit de hand had kunnen lopen… Dale Bolinger had namelijk in 2010 geprobeerd, kwam justitie achter, een in agressief schoonmaakmiddel doordrenkt doek in het gezicht van een bevriende dame te drukken.
Dat het alleen maar bij “fantasie” zou blijven is dus nog maar zeer de vraag…
 
Dit alles doet me denken aan de Duitse kannibaal Armin Meiwes die een man (met zijn toestemming!) doodde en vervolgens voor een groot deel opat.
Bizar!
 
Bij het gerechtsgebouw waar Dale Bolinger terecht stond stond een 28 jarige, vrijwel naakte, veganiste – en dierenaktiviste – te demonstreren. Ze vroeg aandacht voor het leed wat dieren wordt aangedaan omdat ze worden gegeten. Een jongedame waar ik zelf maar wat graag de tanden in zou zetten…Bron foto: Cornwall Live

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.