Wat nu…Alweer een maand voorbij…

Zal ik maar de handdoek werpen, het gajes vrij spel geven? De schunnigheden uit de z.g. linkse hoek hebben hun uitwerking niet gemist, dat is zeker. Wederom is mijn account op Twitter, @Tibaert geschorst. Naar de reden kan ik slechts gissen. De tweet onder 12 heeft er beslist mee te maken. Toch merkwaardig, de verspreiders van vuilnis, smaad en laster kunnen ongestoord verder gaan. Om te documenteren leg ik de mentions met Tibaert vast vanaf het moment dat deze account de vorige maal opgeschort werd, 18 april. Op deze pagina ga ik terug tot 31 juli vanwege technische redenen. De rest volgt, evenals mijn eigen tweets.


Rudolf Schlichter – Tote Welt – 1920
bronFijne mensen ook waarmee ik contact heb op Twitter, mensen die ik voor een deel zelfs persoonlijk ken. Graag zou ik mijn steentje willen blijven bijdragen… Om een beetje te laten zien waarmee ik zoal bezig ben hier mijn favorietenlijst tot 12 augustus. U hoort nog van me.


Schermafbeelding 2014-08-12 om 17.19.30 Schermafbeelding 2014-08-12 om 17.22.10

Votre compte (@Tibaert) est actuellement suspendu. Pour plus d’informations, veuillez visiter notre page sur les Comptes Suspendus.
 15 h

a retweeté votre Retweet

10 août:
Beethoven worshipped Goethe. It wasn’t mutual. The Egmont Overture, inspired by Goethe. Listen


Zie het vervolg…

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.