Wat nu…

· justitie
AuthorsAlweer een maand voorbij…

Zal ik maar de handdoek werpen, het gajes vrij spel geven? De schunnigheden uit de z.g. linkse hoek hebben hun uitwerking niet gemist, dat is zeker. Wederom is mijn account op Twitter, @Tibaert geschorst. Naar de reden kan ik slechts gissen. De tweet onder 12 heeft er beslist mee te maken. Toch merkwaardig, de verspreiders van vuilnis, smaad en laster kunnen ongestoord verder gaan. Om te documenteren leg ik de mentions met Tibaert vast vanaf het moment dat deze account de vorige maal opgeschort werd, 18 april. Op deze pagina ga ik terug tot 31 juli vanwege technische redenen. De rest volgt, evenals mijn eigen tweets.


Rudolf Schlichter – Tote Welt – 1920
bronFijne mensen ook waarmee ik contact heb op Twitter, mensen die ik voor een deel zelfs persoonlijk ken. Graag zou ik mijn steentje willen blijven bijdragen… Om een beetje te laten zien waarmee ik zoal bezig ben hier mijn favorietenlijst tot 12 augustus. U hoort nog van me.


Schermafbeelding 2014-08-12 om 17.19.30 Schermafbeelding 2014-08-12 om 17.22.10

Votre compte (@Tibaert) est actuellement suspendu. Pour plus d’informations, veuillez visiter notre page sur les Comptes Suspendus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: