Rooie Ina

Memorial Stone, Arnos Vale Cemetery, Bristol
Ina wil rust, Ina gaat weer naar haar moestuintje. Of ze er ook wel eens de nacht doorbrengt, weet ik niet, maar ik kan het me levendig voorstellen. Vliegen doet Ina ook, om in Amerika te gaan demonstreren tegen dronen. Ina is uniek, Ina geeft nooit antwoord, tenminste mij niet. In kringen waar Ina zich in beweegt worden mensen als Huib en André als bakens gezien voor het licht en het leven. Omgekeerd zullen dit soort mannen het nooit in hun hoofd halen een vrouw als Ina af te vallen. Zo zijn ze het zonder meer met haar eens dat de wereld weer vrouwelijk moet worden, zoals ze ooit was, aldus de logica van Ina.

Een andere opvatting van deze vrouw, die beweert wijsbegeerte gestudeerd te hebben, hangt samen met de vorige en behelst de androgyne mens. Ze ziet dit mensentype als noodzakelijk eindpunt van de evolutie. Ach, moet u maar denken, als zweverigheid en realiteitsbesef door elkaar gemixed worden krijg je rare uitkomsten, steeds weer andere. Maar dat doet er voor Ina niet toe. Haar utopie wil ze verwezenlijkt zien worden via haar vorm van feminisme.
Heeft het zin met een vrouw als Ina van gedachten te wisselen? Nee. Maar wat zijn vrouwen als Ina arglistig. Van dit bericht op haar blog geheel aan Tibaert gewijd heb ik een kopie bewaard. Let wel de datum die Dijstelberge aangeeft is al een leugen op zich. Al dat spul op dat weblog heeft ze aangemaakt in de veronderstelling dat voor mij niets meer over een langere periode van 2013 na te trekken viel, na november 2013 of zelfs pas in januari van dit jaar.


Eerst dit, een overzichtje om te voorkomen dat leugens en bedrog tot waarheid worden: @inadijstelberge – december 2011 – april 2016 – “Tibaert” – TL.

Verder nog dit. De link “tl.gd/n_1rijsn2” werkt niet meer. Riethof had nog onlangs aangekondigd dat ook mijn LT’s zouden verdwijnen. Of dit ermee samenhangt valt nu niet na te gaan, mijn account @Tibaert is immers opgeschort.


Waarom zou ik die oude tweet met die grove leugens van Riethof weer geRT hebben? Dankzij Ina zijn mijn blogspots verdwenen dus dat betekent noodgedwongen reconstrueren. Aan de hand van screenshots zie ik dat het thema “blocks en volgen” speelde. De haatoma was toen al maanden in de weer geweest om via haar stalkmethodes volgers van mij lastig te vallen. Eerst volledig stiekem (een aantal tweeps hadden me geïnformeerd over haar wangedrag), vervolgens open en bloot. 

Hier een voorbeeld, vervolgens wat kortelings vooraf ging aan die RT vanwege de context…:


Peet, de kickbokser, past beter bij Eveline, dat is beslist zo. Vriendje ook van Sjaakie die meteen haar voorzorgen neemt:


Dan komt weer een tweet die ik niet durfde te RT’en gedachtig @kutje13, maar die in een paar woorden alles bevat wat gezegd dient te worden:


Totaal mesjogge, die vrouw? Deze zeker wel:


Zoiets kreeg ik dus te zien via “Tibaert”. Die Sjaakie wilde me constant koppelen aan die Smits. Heb niks met de man, kende hem niet voordat Sjaakie met haar idioterie begon. Mesjogge is ze zeker.

Dan komen Friedrich Eckhardt en Woutertje hun duit in het zakje doen:


En Marianne is van slag, maar vertrouwt een haatoma liever dan Tibaert:


De slechte ervaringen van Marianne * met Tibaert…

Vervolgens blijkt dat Sjaakie toch iets heeft opgestoken van het diepe inzicht van Eveline in andermans brein:


Daar is ie dan, @huibree, in de ogen van Eveline een groot kenner van fascisme, een intellectueel, waarnaar ze altijd gehunkerd heeft. Van een heel andere orde dan @vlunk of @stemVVD, om over Anshof maar te zwijgen:


Haar geloof in Huib was groot, ook omgekeerd. Zijn hulp deerniswekkend:


Herlees die tweet van hem van 10.55am en herlees ze… Ben je dan nog goed snik? Beslist niet. Maar dat was al eerder gebleken. Zie de tweet bovenaan. De man blijft liegen, hij verkondigt dezelfde smeerlapperij als zijn vriendin Sjaakie. Wat een erbarmelijk figuur. O zo laf. Zie het @ teken. 

Dat Huib verstandelijk, dan praat ik nog niet over intellectueel, tekort schiet, kan ik niet helpen. Van mijn blogs begreep hij ook niets, zei hij eens. Die van Sjaakie blijken gesneden koek voor hem te zijn. Die man ga ik echt niet uitleggen waarmee ik beroepshalve en daarbuiten bezig ben geweest. Hij  zal ook onmogelijk kunnen vatten dat ik hem wel weet te plaatsen…


Ik zou zo zeggen haal eerst je eigen achterstand in, de geschiedenis haalt je zeker in. 

De meest hoffelijke man van het stel acht het moment aangebroken een bijdrage te leveren. Hij haakt in op een of ander dwaallicht uit de Krapuul stal, waar ik me een verhandeling over kapitalisme van kan herinneren. 

Hartman, een van de NVU steunpilaren van Wilders, bekend van zijn acties over pedofilie samen met Bres. Als Dorpsgek heeft hij Eveline met raad en daad bijgestaan. Zijn rijmelarij vond ze, als groot Lorca kenner, fantastisch…


Uiteraard is die RT van 7:50pm een valse. De oorspronkelijke heeft nooit bestaan. Van dit soort onder mijn naam zijn er talloze, elk op zich een misdrijf.

Nog nooit heb ik wat voor iemand betekent. Het komt doodeenvoudig niet in me op, ikke, ikke en de rest kan stikken. Twee linkse handen heb ik, dus dat verklaart al wat, een psychopaat ben ik, dat had Eveline al eerder omstandig uit de doeken gedaan. Het was een familiekwaal, erfelijk en zo, voegde ze eraan toe. Ja, ik had het haar zelf verteld. Ik schijn zaken te vertellen waarvan te bewijzen valt dat ze niet kloppen niet waar zijn. Zou dat komen door een aangetast brein vanwege de alcohol? Voor vrouw en kinderen is het een hel geweest om met me samen te moeten leven. Ga er maar van uit dat mijn vrouw nu na bijna 50 jaar dit alles te hebben moeten ondergaan zo kapot gemaakt is dat ze niet meer zou durven laat staan kan om bij me weg te lopen. 

Maar even serieus, had ik toch maar naar mijn vrouw geluisterd en dat contact met die van haat vervulde oma meteen verbroken. 


Dovemansoren? Hardhorig is dit mens zeker. Maar het was toen al middernacht geweest en dan komt Sjaakie pas goed los. Ook opvallend, nog nooit heb ik die lieden, die hier de revue passeren, iets horen zeggen over dat volkomen bespottelijke gedoe van Sjaakie. De hele nacht door met twee of drie accounts in de weer zijn, ze aan elkaar berichtjes doorgeven en RT’en alsof het verschillende personen zijn. Zou ze schizofreen zijn soms? 


Jodenhaat, zelfhaat… Nou ik moet me het nodige laten welgevallen om duidelijk te maken of hoe de debiliteit in Nederland hand over hand toeneemt, of hoe het bedje gespreid wordt voor een nieuwe vorm van fascisme. Het is me wat. Gerardje is zo’n fascist. Hij heeft nogal wat blogjes aan me gewijd, geheel in de Dirk Hartman stijl.

HeinHaan, een van de vele fake accounts van Friedrich Eckhardt. Een echte kerel, kerels waar een zeer speciaal soort vrouwen op valt, net als op die Vlunk. Maf zijn ze zeker.


Waar is Mega Herman Falkenstein gebleven. Mega, die het op mijn leven had voorzien? Mij werd gevraagd samen met anderen aangifte tegen die man te doen. Ik begreep het niet, gilde Ina vanuit het niets. Nooit heb ik antwoord gekregen op de vraag wat ik dan niet begreep. Later heette het bij haar dat ik mee lifte bij anderen. Ze was helemaal bijgepraat door Huib bleek me toen. De vermoedelijke reden van die bovenstaande RT. 


Bovenstaande tweets en nog meer gingen vooraf aan die RT. Ik bezorgde haar last door haar na meer dan een half jaar aan te herinneren wat er plaatsvond. Maar Ina wilde rust, zou het komen doordat ze in wezen asociaal is? Zich alleen wel bevindt in haar kringetje van gelijkgestemden. Ze zit anders in elkaar dan die Eveline, de splijtzwam par excellence op Twitter.


Impotent, testosteron, wip… Zou Eveline beseffen dat je als man van bepaalde vrouwen regelrecht impotent kunt worden?


Die Amsterdamse dwaas durft weer te reppen over mijn vrouw. 

Vervolgens verschijnt een LT van Dirk Hartman. Later zou Eveline zijn aan mij gewijde biografie overnemen. Beiden hebben iets gemeen, weten wanneer het ijzer gesmeed moet worden. Eerst het vuurtje goed opstoken, ook dat kunnen ze als de besten. Zullen we het er maar op houden dat geestverwanten elkaar goed aanvoelen?


Van dat artikel over hem deugde volgens hem uiteraard niets. Toch worden, voor zover ik het kan zien slechts verifieerbare  feiten aangedragen. Wat let hem een strafrechtelijke procedure te beginnen. Beroepsmatig draagt hij een uniform dus die publicatie kan hem in zijn carrière opbreken. Ik zou zo zeggen doen. 


Vervolgens dook een groot Twitter kameraad van Eveline achter een slotje…


Denk maar niet dat Ina hier niets van meekreeg. Het Krapuul ploegje was volledig in beeld, maar ze zaten in hun maag met Sjaakie… 

Ina, de Vrouwenparij, een lezing, een pamflet, allemaal zaken die nu volgden. Ina wilde rust, rust en nog eens rust. Ze was niet te beroerd om me te beschuldigen van schending van auteursrecht en te gaan klagen bij Google. Ze werd toen goede maatjes met Eveline. Om zich achteraf vrij te pleiten ging ze een weblog aan me wijden, geheel in de geest van Gerardje. 

Rooie Ina… een uitermate treurig geval. Bleef ze nou maar voor altijd in haar moestuintje…

U ziet het, mijn blogs die verslag deden van die eenwording tussen fascisten van de rechtse en linkse stempel kan ik niet meer tonen, maar dit is ook wel aardig. Wel zou ik al die verloren tijd op die Ina moeten verhalen om te spenderen aan een werkelijk goed doel, bijvoorbeeld Artsen zonder Grenzen. Ebola…

Achteraf gezien is het wel mooi hoe Dijstelberge zichzelf in haar voet schiet door die ene simpele tweet als trofee te voorschijn te toveren, die overigens niet rechtstreeks aan haar gericht was. Wat nog belangrijker is, ze geeft hiermee te kennen dat ze partij gekozen had voor bedriegers en smaadverspreiders, tegen elke vorm van rechtvaardigheid. Een praktijk die je slechts van fascisten of notoire leugenaars kunt verwachten.* april 2019:

Dit zie ik nou bij het teruglezen: screenshot.
Zullen we het maar noemen wat het is? Bekrompen achterlijkheid. Juist, daar kom je ver mee in dit land, links en rechts.


Bewerkt september 2019
Uitgelichte foto: Bristol – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.