Vijf over twaalf

· fascisme, propaganda, religie
Authors

 

Hohenzollern Brücke, Köln – Margaret Bourke-White, 1945
bron


U leest het… Zeg nu niet, dat is niet waar, dat is belachelijk. Nee, dat is water naar de zee dragen. Volg deze vrouw, waaraan ik veel informatie te danken heb. GatesofVienna 12:38am via GoV_AutoTweet

Gates of Vienna: The Religion of Intolerance, Censorship, and Mealy-Mouthed Excuses – gatesofvienna.net/2015/01/the-re…


Geretweet door HelenaJacobs en 2 anderen
We kunnen nu wel blijven jammeren dat deze cultuur aan ons voorbij is gegaan, en zeker al die door het Vrije Westen geknechte volkeren, de joden voorop, doen dat met recht, de geschiedenis neemt geen keer. De winnaars bepalen de geschiedenis niet alleen, ze leggen ze voor altijd vast. Aldus worden we voor wat de Islam betreft al eeuwenlang gehersenspoeld…

We blijven lachen, zeker om figuren als Joost… Weet je wat pas erg is Joost? Mensen tot onmensen verklaren die een andere huidskleur hebben. Die mensen hadden geen ziel, werd door christenen geroepen. Ze waren voorwerpen die je kon verhandelen en zonodig afschieten, net als die buffels. Of weet je dat zelfs niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: