Wir haben die Juden nicht vergast…

Jesus Loves You
Salafisten riepen dat enkele jaren geleden in Solingen, begrijp ik uit de toelichting op deze hoax:


 


Op de foto valt een demonstratie te zien uit 2012. Zoals het fascisten betaamt wordt het geheel omgeturnd tot een betoging tegen christenen. Net als bij Wilders schijnt de Shoah uit het geheugen gewist, dan leeft het wat makkelijker, ook vanwege die “joods-christelijke” waarden die steunen op eeuwenoud antisemitisme van diezelfde christenen. Dan kun je bijvoorbeeld de Palestijnen er steeds fijntjes aan herinneren dat ooit een mufti steun zocht bij Hitler. Over collaboratie van de kerken in het algemeen en vele geestelijke leiders in het bijzonder zul je ze nooit horen, ook over de Roomse Hongaren en Kroaten bijvoorbeeld niet.

Relevant lijkt me ook wie de verspreider van dergelijke haatpropaganda via een hoax is, zo te zien weer zo’n alleraardigste Amerikaan:


 


Zo wordt angst en haat verspreid ter voorbereiding op oorlogsgeweld. Oorlog, oorlog wordt zelfs al geroepen. Geen enkele poging is deze lafaards, Schreibtischmörder teveel, om hele bevolkingsgroepen, uiteindelijk anderhalf miljard mensen, verdacht te maken. Hun giftige stof verspreiden ze op de manier die Wilders inmiddels zeer vertrouwd is, via Twitter. Enkele RT’s en de desinformatie kan zijn fatale werk doen. Gelovigen zat die in die waanzin trappen, namelijk extremisten van welke kleur dan ook. 

Mensen als deze Amerikaan zullen hun handen schoon houden, maar uiteindelijk zijn zij de ware misdadigers. Helaas, zij ontlopen hun terechte straf. Zou, vraag ik me terloops af, er toch van een bijna natuurlijke band sprake zijn tussen liefde en haat, die het mogelijk maakt dat mensen massaal uitgeroeid worden in naam van een religie die zich op liefde beroept, het christendom? In geen enkel ander land ter wereld speelt de religie zo’n grote ideologische rol als juist in de USA, nergens is het potentieel aan massavernietiging zo groot, de rem op het gebruik van geweld zo klein.
 Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.