Kluftje, specialist op het gebied van aanranden, kraken en bloot…

Egon Schiele: Agonie (1912)
André de Raaij voelde zich door Tibaert aangerand. Dat liet hij de Twitter gemeenschap weten. Op de man heb ik bewust lange tijd niet gereageerd vanwege een wederzijdse kennis. De man waarvan ik niets wist, die over me wenste te oordelen op grond van leugenpraat en laster door derden en ging snuffelen in mijn verleden. Een integer persoon zal zich nooit tot een dergelijke houding verlagen. Hij dus wel.

Ach, de man heeft een eigenaardige soort dubbelmoraal, niet vreemd voor gelovige christenzielen. Nu even niet over bloot maar over verkrachten en aanranden. Waarschijnlijk vond hij z’n vondst prachtig om pisbakken en het uit de kast komen met Tibaert in verband te brengen. En zoals altijd, het slaat op jezelf terug als je meent over de rug van een ander je gram te halen d.m.v. dit soort humor. Ze gaat steeds ten koste van de werkelijk betrokkenen, mogelijke slachtoffers, die in hun leven, om wat voor een reden dan ook, hun geaardheid verborgen hebben gehouden. Zelfspot is mensen als deze André volledig vreemd. De aangehaalde vriendin kan er van getuigen.

De eigenwaan van deze man, die als de dood is om zichzelf bloot te geven, is ongehoord weet ik onderhand. Werkelijk voer voor psychologen, mij niet gezien. Zijn belangstelling voor bloot daarentegen is rijkelijk voorhanden. Ook hier weet hij van:


How Rich Can P0rn Stars Get? bit.ly/1zqsfqI

Geretweet door galien8

 


En kraken dus. Hij kent ongetwijfeld de anarchistische literatuur dienaangaande. Titels hoef ik niet meer te noemen, dat is zeker. Auteurs die hem vertrouwd zijn en voor wie verder wil zoeken: David Harvey, Mike Davis en Colin Ward, om maar enkelen te noemen. Je meent toch niet André, dat ik je op het gebied van kraken en stedelijke herstructureringen wijzer ga maken? Duitstalig is sowieso niet aan je besteed. Klopt toch?

Egon Schiele: Anarchist (1910)

Bij good old Kropotkin komt veel moois samen, waarmee André zich ledig houdt, vandaar dit citaat: 

“By flinging overboard law, religion, and authority, mankind can regain possession of the moral principle which has been taken from them. Regain that they may criticize it, and purge it from the adulteration wherewith priest, judge, and ruler have poisoned it and are poisoning it yet.”

Zoek maar op…: Anarchist Morality…

André! Kropotkin en die morality, een mooie uitgangspositie om eens een praatje te maken met Sandra, ook i.v.m. al die aanslagen en zo. Die anarchistische geschiedenis van geweld, weet je wel, waar je niet zoveel mee ophebt als vrome christenziel. 

O ja, Sandra wie? @Kassandra_Troy, die ook al eens een valse aangifte tegen Tibaert gedaan heeft. Wist je dat niet, André? Vraag het Yer maar, die durft zich om die reden niet meer bij mij te vertonen. In deze ben je het alvast met haar eens: porno is pomo. Kraken en neuken is toch van een andere orde lijkt me, Kluftje. Toch vind je het voor een volgeling van Sowjetagente, zoals jij haar noemt, Ayn Rand geen bijzonder standpunt.

Ben je niet een beetje in de war, André? Ben je wel goed wijs? Je levert meteen het bewijs in spiegelbeeld: “Ha de gezonde wartaal in de geest van verkrachtingstoejuichster Rand”. Laat ik het maar fascistische wartaal noemen, dat komt in ieder geval in de buurt. In goed Hollands, de pot verwijt de ketel.

Kraken, verkrachten, zeker onderwerpen om op terug te komen. Ondersteun je deze actie, André? Ina heeft in ieder geval andere zaken aan het hoofd, heb ik begrepen. Alweer gaat het om onroerend goed, André, net als bij die studenten. Vind je het niet ontroerend al die acties in Amsterdam? Ja? Dan ben ik het roerend met je eens, voor deze keer.

Kluftje, specialist op het gebied van aanranden, kraken en bloot. Ook voor een complotje meer of minder draait André zijn hand niet om. Stalin en Rand…


Reproducties: Egon Schiele – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.