Meer over links…

Katten
Nog maar eens: “Bent u nu zo dom, of ben ik zo slim?” Het welbekende citaat van iemand waarmee ik me nooit mee zou vereenzelvigen. Maar soms…

Steeds meer valt me op hoe die zogenaamde linksigen de zaak van Wilders dienen. Zelf zijn ze nu bepaald geen hoogvliegers als het op inzicht aankomt v.w.b. fascisme, geschiedenis, propaganda, strategie. Hoofdzakelijk spiegelen ze wat PVV gajes ter berde brengt, met uitspraken “als de ratten uit hun holen gekropen komen.” Ratten vernietig je, dat weten @drsYell en al die anderen ook wel. Ook deze bijbelse figuur, die ik ter wille wilde zijn:


 


Op zijn tijd, zegt de goeie man en roept Wilders op om zijn aanhang in het gareel te houden. De man begrijpt het niet of hij wilt Wilders ter wille zijn, ook dat is mogelijk… Misschien doet hij er toch goed aan zich een beetje beter te oriënteren en wat meer bescheidenheid te tonen.


uit de TL van @geertwilderspvv van vandaag

 


Wat liet hij zien? Een TL uit een FB account. Volledig onleesbaar. Wie is hier mee gediend?

Voor mij is hij een mooi voorbeeld hoe onbenullen die menen aan de goeie kant te staan plegen te werk te gaan. Politiek blind, links en rechts is mijn oordeel. Dit bleek gisterenavond wel, toen ik hem aan het nadenken probeerde te zetten. Als je dat doet, bij lieden als deze, komt de eigenwaan boven gelardeerd met fascistische trekjes. Zeg daar vooral niets over, ook niet als kanttekening,  want dan veranderen ze ter plekke in rabiate fascisten.

Zal ik toch maar wat meer mijn mond houden, want wie ben ik nu helemaal?  Tja… Wat me opviel is dat de reacties van deze man op Tibaert in zijn TL verdwenen zijn. Een technische oorzaak? Ik weet het niet… In mijn mentions staan ze nog wel.

Drinkwater meldt Marcus nog vanavond. Een linkje naar de Guardian. Er valt niets in te vernemen over de ervaringen sinds Thatcher met dat Britse drinkwater. De Schotten gingen er zelfs toe over maar weer zelf putten te slaan om aan fatsoenlijk drinkwater te komen…: 

Privatiseren van drinkwater is schending van mensenrechten, veel duurder en ook nog onveilig theguardian.com/global-develop…

Inmiddels achtmaal geRT…Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.