What an unattractive man…

Theeceremonie – Kyoto
Zo word je gevolgd, zo word je weer ontvolgd op Twitter. Nu was @Anti Blank Racism aan de beurt. Een verwarrende naam, wordt nu bedoeld anti het blanke racisme of is hier sprake van het bekende Umwertung aller Werte? Het laatste blijkt. Niet de blanke christenziel is de veroorzaker, de dader, maar degene die hem durft te bekritiseren en door hem gediscrimineerd werd en behandeld als Untermensch. De blanke, de uitvinder van de mensenrechten acht zich boven elke verdenking verheven. Hij heeft zijn cultuur verspreid over de wereld met het geloof in de ene ware God, die van de christenen. Hij beschouwt zulks als de enige ware beschaving.

Grappig, andere culturen, andere religies beschouwen dat geloof in die ene ware God als onwaar en zelfs gevaarlijk. Ook in door blanken als barbaars en achtergebleven geduide contreien was doorgedrongen dat christenen elkaar te vuur en te zwaard bestreden op grond van hun geloof. Een dergelijk geloof kan toch niet waar zijn? Een ding hadden die christenen wel steeds op anderen voor, hun wapentuig was superieur en dat hing natuurlijk samen met die voortdurende krijg die ze voerden.

Revolutionaries killed by the White Army (1917-22)

De geschiedenis kennen de door de blanken overwonnen en aangepaste volkeren, ze wordt overgeleverd en ze is onuitwisbaar in hun ziel gegrift. De verachting die hen ten deel viel, de grond en de bodemschatten die geroofd werden en nog steeds, de slavenarbeid die ze moesten en nog moeten verrichten, mannen, vrouwen en kinderen. Toch beweert de blanke dat hij opkomt voor democratische rechten, recht spreekt zonder aanziens des persoons, en onrechtmatige daden slechts incidenten zijn, die gecorrigeerd worden. De cijfers alleen al m.b.t. mishandeling en verkrachten van vrouwen begaan door blanken in het Westen en elders spreken een andere taal.

Mensen die dit soort zaken negeren en zelfs ontkennen, daders in eigen kring slechts zien als een op zich staand geval en niet structureel, en dat bij anderen afficheren als eigen aan de groep, religie of “ras” zijn in mijn ogen fascisten en racisten. De grap is dat ze deze spies omdraaien en komen met kreten, dat zei Lenin ook van christenen die zich niet tot het communisme wilden bekeren, dat ze racist waren. Vraag me niet waar ze deze nonsens vandaan halen, maar ze beweren het en dat is dan meteen sluiten en over. Het is hun waarheid en daar valt niet aan te morrelen. Voor hen geldt,  die anderen zijn de vertegenwoordigers van het kwaad in de wereld, de racisten, die ons reine en oprechte zielen uiteindelijk zelfs willen uitmoorden. 

Deze @AntiBlankRacism is er zo eentje. Om het inzichtelijk te maken hoe dergelijke fascisten te werk gaan heb ik een aantal tweets vastgelegd. Er was nog een aanleiding. De nevenstaande tweet. In het hier achterstaand verhaal in Elsevier valt de naam van Simone Laurey, een bekende Tweep. Volg haar en u ziet de ideologische opvattingen meteen terug. Om het simpel te houden: onbetrouwbare informatie. De kwalificatie haat zal ik maar niet gebruiken, oordeel zelf.

Of ik nu tot de categorie unattractive men behoor weet ik niet… Zo ja, dan beschouw ik het als lof. Verder kwam deze reactie nog vandaag bij me binnen n.a.v. mijn vraag: Wilders een racist?. Het bewijs, zo zien die mensen dat, immers een zwarte zegt het… De uitzondering die de regel bevestigt. De oplossing dient zich in hun ogen aan. De weg van repressie, van verdrijving, van buitensluiten. Niet goedschiks, dan kwaadschiks. Een prima legitimatie voor het westerse geweldsmonopolie.

Oorzaak en gevolg, daar hebben racisten en fascisten het moeilijk mee of nee, ze draaien de zaak gewoon om, et voilà.


De volledige versie:De plaatjes van die antiracist racist? Ze zijn weer snel weggehaald…


Uitgelichte foto: Kyoto – bron – Ingevoegd: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.