Ik ben even sprakeloos…

Ingelse Hoof – Kanaal Maastricht-Luik – Maas
Voor wie de geschiedenis kent zit in deze foto de gehele geschiedenis vervat van de kolonisatie van Maastricht door Holland


 


 


Welke verbanden worden hier gelegd? Verbanden die me op een fatale manier doen herinneren aan een zeer bepaald gedachtegoed. Mijn vrees dat Wilders de partij gewonnen heeft wordt steeds groter. Steeds beperk ik me tot wat ik min of meer toevallig meekrijg of wat rechtstreeks op Tibaert betrokken wordt. Zelfs dan wordt het zonneklaar dat de argumentatie, voor zover je daarvan spreken kunt, steeds meer oprukt richting die van Wilders en z’n bv PVV. Niemand, ik herhaal niemand, die enigermate logisch heeft leren denken, zal het bovenstaande voor zijn rekening durven nemen. Stel je voor, in het wetenschappelijk bedrijf en bij justitie zou men zo te werk gaan.

Voor mij niet meer verwonderlijk is het dat een aantal bekende gabbers uit het linkse, tja, wat is links, dit zonder slag of stoot overnemen: @sigilux, @drsyell, @edgeofeurope Ik zie zelfs enkele Twitter kameraden van me dit RTen. 

Ik weet niet waar de meeste PVV’ers wonen, gerekend naar omvang van de bevolking of in absolute aantallen. Als ik me niet vergis is dat laatste in Rotterdam het geval. Maar wat doet het ertoe? Bovendien, een bevolking slechts beoordelen aan de hand van stemgedrag, zonder ervan de redenen te kennen, zonder verdere motivatie te geven,  is al stompzinnig genoeg. Of heeft Wilders toch gelijk en deugen die moslims niet, wie ze ook verder zijn en waar ze vandaan komen? Als dat zo is, als islam = fascisme is, als dat klopt, dan hou ik verder echt mijn mond.


 

 

De TL van @correctietik van gisteren…Foto’s: Maastricht jaren vijftig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.