Het kaarslicht is gedoofd…
“Wordt vermeld Arabich en Noord Afrikaans…daar zitten heel wat muslims onder…en alleen muslims doen dit..KORAN twitter.com/Jettyvanmourik…

 


Jetty wordt met haar neus op de feiten gedrukt. Een zinsnede in een stuk dat nou niet bepaald uitmunt in duidelijkheid over gebeurtenissen in Keulen wordt aangegrepen en uitvergroot, zoals slechts schorem, excusez le mot, van PVV huize dat kan. 

De onvermijdbare Martijn #PVV had dit laten zien:


 


Deze, wederom excusez le mot, halvegare heeft het over Merkel en Köln en citeert ‘wir haben es nicht gewußt.’ Wat Frau Merkel niet geweten zou hebben wordt nergens verklaard. Waarom ook? Veel erger, zegt het kereltje vervolgens… Ja, zonder blikken of blozen zegt hij dat. Suggestief te werk gaan is het credo van propagandisten, zeker die van fascistische huize. 

Zullen we het eens dicht bij huis houden? Kent u nog niet het Bataafse volkje dat overal een feestje wil bouwen met veel alcohol en allerlei spul, chemisch bereid of niet? De bekken wijd opengesperd, de handjes los, grijp bereid? In en buiten onze landsgrenzen. Kijk naar jezelf werd in de goede oude tijd gezegd. Figuren als Martijn en consorten hebben hier nog nooit van gehoord. Wilders voorop. 

Ook deze juffrouw niet. Een hoogst onbetamelijk vrouwtje, met een vocabulaire waar ik onpasselijk van word. Je kunt ook bij haar rustig spreken van het bedrijven van een hetze vervult van haat tegen moslims. Zij vormde de bron, als ik het in de gauwigheid goed gezien heb, voor de berichtgeving van die Martijn. Onvoorstelbaar wat ze op een enkele dag weet te produceren aan vuilnis. Een voordeel heeft het volgen van een dergelijk figuur. Alle kameraden treft u bij haar vereend aan, zij zorgt wel voor de RT’s. Later kunt u beslist niet zeggen dat u het niet geweten hebt. Laten we er de schijnwerpers op richten, niets van wat dat addergebroed produceert mag onbelicht blijven.

Nog dit. Wie wil dit soort berichten eens systematisch gaan controleren op hun waarheidsgehalte? Van schorem kun je dat niet verwachten, integendeel, die speuren heel internet af naar voor hun bruikbaar materiaal om de zaak ook hier in de fik te kunnen steken. Vrijheid van meningsuiting heet dat. En voor RT’s ben je niet aansprakelijk, ook niet voor die je met instemming doorgeeft, heeft een rechter onlangs beslist. Leven we in een gekkenhuis? 

“Schlagt sie tot!”


Dagelijks besteed het programma “Der Tag” op hr2 een uur lang aandacht aan een actueel thema, belicht vanuit diverse invalshoeken en gelardeerd met verrassende teksten, satire en dergelijke. Een programma van harte aanbevolen om regelmatig te volgen. Het verbreed je kijk op zaken in plaats van ze te vernauwen. Via podcast kunt u het terugluisteren, ook dit: Kein Mangel an Verdacht. Die Silvesternacht in Köln – Mittwoch, 6. Januar 2016, 18:05 Uhr.

Helaas het programma is van internet verdwenen. Wel bezit ik van deze uitzending dd 29-8-2016 nog een podcast:

Reizthema Zuwanderung – Was schafft die Gesellschaft?

Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.