Een patjepeeër? Echte democraten zijn het…

the nature


 
Fucking scharminkel? Waarom dat Engels steeds? Vlerk is duidelijk zat en begrijpt iedereen. Een ware democraat is die vlerk genaamd De Vlieger beslist, beetje type Berlusconi. Hij bepaalt wie bij hem aan het woord mag komen en wie de mond gesnoerd dient te worden. Vrije jongens ruiken dat meteen, weten hoe dan te handelen. Trump, niet Wilders is hun grote voorbeeld. Hun gedachtegoed valt in twee woorden samen te vatten. Laissez-faire. Zij beseffen wat goed is voor het volk en het volk stemt toe. Al enkele eeuwen lang. Wie niet mee kan heeft dat aan zichzelf te wijten. Aldus ontstaat een sterk volk, zeg maar ras met competente leiders. Met de toekomst voor ogen en handelend vol vaderlandsliefde zal ons nageslacht genetisch sterk en hoogwaardig blijven.  Import van ander volk zou die zo moeizaam geschapen  evenwichtige balans tussen leiders en het volk in gevaar brengen. Dit moet koste wat het kost voorkomen worden, zeker als de opzet is dat men ons wil komen vervangen onder de dekmantel van een aan onze cultuur vreemde en barbaarse ideologie.

Eindelijk, en hoog tijd werd het, is mei ’68 aangekomen bij rechts. Wegvagen die volksverlakkers die zich verbeelden de elite te vormen maar niet weten wat werken is. Die dachten dat de staat overgenomen kon worden voor hun belangen en de subsidiekraantjes lieten stromen. Die dachten dat ze een voorhoede vormden om mensen van hun geloof af te brengen, die niet begrepen dat mensen hunkeren naar rust en orde. De val van de Muur kwam als geroepen en de orde waarnaar gesnikt werd kon weer hersteld worden. Veel leek stuk gemaakt in enkele decennia tijds maar aan de opbouw kon worden begonnen. De USA liepen weer voorop, hervonden hun waardigheid onder Reagan en voort ging het.

Nu kunnen we allen van deze ontwikkeling profiteren. Allereerst het oude Europa terug, dat was steeds al ons geheim verlangen, dan zien we verder. Niet voor niets hebben we ons ooit losgeweekt van Spanje. In dit tijdsgewricht komt het erop aan  ons te bevrijden van instituties als de oude media en politieke partijen. Het proces terug naar onze wortels gaat inmiddels voorspoedig, blijkt, en een tussenbalans kan worden opgemaakt. Dat doet Haye van der Heyden voor ons, iemand met een brede politieke horizon en in hart en nieren verweven is met onze cultuur. Hij geeft de werkelijke, de echte, de enige Volksleider alle krediet die hem toekomt:

“Hoewel de politiek in zijn geheel steeds verder en zeer vastbesloten inhoudelijk naar de denkbeelden van Wilders toe kruipt, is er niemand daar die hem credit geeft voor zijn voortrekkersrol. Men blijft hem braaf demoniseren. De man is nou eenmaal walgelijk en beslist een haatzaaier, wordt er dapperlaf volgehouden. (…) Virtueel meer dan veertig zetels hebben en daar is dan helemaal niemand bij van het establishment? Dat lijkt niet mogelijk, dus moet de conclusie worden getrokken dat echte democratie een taboe geworden is en dat op allerlei mogelijke manieren door de powers that be in de media wordt geprobeerd de kiezer een bepaalde hoek in te manoeuvreren.”

U kent het gedachtegoed van Wilders nog niet? Nou dat is in een paar woorden samen te vatten: “Islam = fascisme” en “de Koran is vele malen verschrikkelijker dan Mein Kampf”. Glashelder en al het overige dat de eigenaar van de nieuwe beweging PVV beweert is uit die paar woorden afgeleid. In de mogelijke kandidaat voor het Amerikaanse presidentsschaap herkende hij zich dan ook meteen. 

“En het volk, dat zijn wij. Nous sommes Wilders en Trump. Is het misschien een idee dat onder ogen te komen? En er mee te dealen? Misschien is het zelfs een idee de democratie opnieuw in te voeren?” 

Nee, die man draaft beslist niet door. Het volk wenst eenduidige leiding, dat is haar recht, haar legitieme democratische recht. 

Denk eraan, mondje dicht, laat Wilders z’n gang gaan en alles sal reg kom, zal Bosma zeggen. Dit is al bij al de erfenis van mei ’68. Rechtse krachten zijn vrijgemaakt uit eigenbelang. Ze snappen het niet meer en ze bedoelden het zo goed. Laten we hopen dat zaad dat toen verspreid werd onze kleinkinderen oppikken, als het dan niet te laat is tenminste. Deze fascistische ronde zou wel eens de laatste kunnen zijn voor ons als mensheid. Ja, luister maar goed naar Wilders, hij heeft zijn lessen getrokken uit de ervaringen die Hitler voor hem gemaakt heeft. Trump en Wilders en velen met hen zijn nu bereid tot het uiterste te gaan om ze te verwezenlijken. 


Een Derde Wereldoorlog zal een oorlog zijn tegen de wereld. Pas dan zal tot ons doordringen dat we een Fata Morgana hebben nagejaagd onder de voortrekkersrol van een Vliegende Hollander, die ons geluk en welvaart voorspiegelde, en ons in de afgrond deed storten dankzij de hulp van nuttige klerken. Voertaal Engels. Toen Duits…
 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.