Een patjepeeër? Echte democraten zijn het…

the nature

 

Fucking scharminkel? Waarom dat Engels steeds? Vlerk is voldoende, dat begrijpt iedereen. Een echte democraat is die De Vlieger wel, beetje type Berlusconi. Hij bepaalt wie bij hem aan het woord mag komen en wie de mond gesnoerd dient te worden. Vrije jongens begrijpen dat meteen, weten hoe dat moet. Trump, niet Wilders is hun grote voorbeeld. Hun gedachtegoed valt in twee woorden samen te vatten. Laissez-faire. Zij weten wat goed is voor het volk en het volk weet dat. Al enkele eeuwen lang. Wie niet mee kan heeft dat aan zichzelf te wijten. Zo ontstaat een sterk ras met competente leiders. We dienen vooral aan onze toekomst en die van ons vaderland te denken, aan ons nageslacht en daarbij zijn onze genen allesbepalend.  Import van ander volk brengt die zo ontstane balans tussen leiders en het volk in gevaar. Dit moet koste wat het kost voorkomen worden, zeker als de opzet is dat men ons wil komen vervangen onder de dekmantel van een ons vreemde en barbaarse ideologie.

Eindelijk, en hoog tijd werd het, is mei ’68 aangekomen bij rechts. Wegvagen die volksverlakkers die zich verbeelden de elite te vormen maar niet weten wat werken is. Die dachten dat de staat overgenomen kon worden voor hun belangen en de subsidiekraantjes lieten stromen. Die dachten dat ze een voorhoede vormden om mensen van hun geloof af te brengen, die niet begrepen dat mensen hunkeren naar rust en orde. De val van de Muur kwam als geroepen en de orde waarnaar gesnikt werd kon weer hersteld worden. Veel leek stuk gemaakt in enkele decennia tijds maar aan de opbouw kon worden begonnen. De USA liepen weer voorop, hervonden hun waardigheid onder Reagan en voort ging het.

Nu kunnen we van deze ontwikkeling profiteren. Allereerst het oude Europa terug, dat was steeds al ons geheim verlangen, dan zien we verder. Niet voor niets hebben we ons ooit losgerukt van Spanje. In dit tijdsgewricht komt het erop aan  ons losrukken van instituties als de oude media en politieke partijen. Het gaat inmiddels voorspoedig, blijkt, en een tussenbalans kan worden opgemaakt. Dat doet Haye van der Heyden voor ons, iemand met een brede politieke horizon en a.h.w. verweven met onze cultuur. Hij geeft onze werkelijke Volksleider alle krediet die hem toekomt:

“Hoewel de politiek in zijn geheel steeds verder en zeer vastbesloten inhoudelijk naar de denkbeelden van Wilders toe kruipt, is er niemand daar die hem credit geeft voor zijn voortrekkersrol. Men blijft hem braaf demoniseren. De man is nou eenmaal walgelijk en beslist een haatzaaier, wordt er dapperlaf volgehouden. (…) Virtueel meer dan veertig zetels hebben en daar is dan helemaal niemand bij van het establishment? Dat lijkt niet mogelijk, dus moet de conclusie worden getrokken dat echte democratie een taboe geworden is en dat op allerlei mogelijke manieren door de powers that be in de media wordt geprobeerd de kiezer een bepaalde hoek in te manoeuvreren.”

Edward Gorey

U kent het gedachtegoed van Wilders nog niet? Nou dat is in een paar woorden samen te vatten: “Islam = fascisme” en “de Koran is vele malen verschrikkelijker dan Mein Kampf”. Glashelder en al het overige dat de eigenaar van de nieuwe beweging PVV beweert is uit die paar woorden afgeleid. In de mogelijke kandidaat voor het Amerikaanse presidentsschaap herkende hij zich dan ook meteen. 

“En het volk, dat zijn wij. Nous sommes Wilders en Trump. Is het misschien een idee dat onder ogen te komen? En er mee te dealen? Misschien is het zelfs een idee de democratie opnieuw in te voeren?” 

Nee, die man draaft beslist niet door. Het volk wenst eenduidige leiding, dat is haar recht, haar legitieme democratische recht. 

Denk eraan, mondje dicht, laat Wilders z’n gang gaan en alles sal reg kom, zal Bosma zeggen. Dit is al bij al de erfenis van mei ’68. Rechtse krachten zijn vrijgemaakt uit eigenbelang. Ze snappen het niet meer en ze bedoelden het zo goed. Laten we hopen dat zaad dat toen verspreid werd onze kleinkinderen oppikken, als het dan niet te laat is tenminste. Deze fascistische ronde zou wel eens de laatste kunnen zijn voor ons als mensheid. Ja, luister maar goed naar Wilders, hij heeft zijn lessen getrokken uit de ervaringen die Hitler voor hem gemaakt heeft. Trump en Wilders en velen met hen zijn nu bereid tot het uiterste te gaan om ze te verwezenlijken. 


Een Derde Wereldoorlog zal een oorlog zijn tegen de wereld. Pas dan zal tot ons doordringen dat we een Fata Morgana hebben nagejaagd onder de voortrekkersrol van een Vliegende Hollander, die ons geluk en welvaart voorspiegelde, en ons in de afgrond deed storten dankzij de hulp van nuttige klerken. Voertaal Engels. Toen Duits…


 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.