De jankerd en de vicepremier – Leven in een pueriele cultuur

· blogscène, fascisme, internet, media
Auteurs

Peter Breedveld, 15 februari 2016 op Frontaal Naakt:

“Fatsoenlijke mensen, dat zijn mensen die je in keurige bewoordingen helemaal kapotmaken met leugens en laster. Fatsoenlijke mensen liegen en bedriegen en frauderen alsof hun leven ervan afhangt, maar o wee degene die iets onbetamelijks zegt… Fatsoenlijke mensen roepen er schande van als Wilders moslims demoniseert, prijzen Asscher als die hetzelfde doet en zullen jou tot in de hel vervolgen als je durft te wijzen op de hypocrisie daarvan.

Jan Dirk Snel, dat is een fatsoenlijk mens. Francisco van Jole, dat is een fatsoenlijk mens. Ik voel meer verwantschap met geleedpotigen dan met deze fatsoenlijke mensen.”

 

Jan Dirk Snel

[Maandag 15 februari 2016] Peter Breedveld zou natuurlijk gewoon blij moeten zijn. Jarenlang scheldt hij zich verrot. En eindelijk krijgt hij dan erkenning doordat vicepremier Lodewijk Asscher ook zijn naam opneemt in een schrijven over, laten we zeggen, de geestelijk incontinente medemens. Maar dan is het nóg niet goed. In plaats van het eerbetoon in verwonderde dankbaarheid stilletjes te aanvaarden gaat de heer Breedveld zich uitgebreid beklagen.

Racist
Eerst maar even de feiten. In zijn vermakelijke facebookpost schreef Asscher: ‘Volgens Peter Breedveld cs ben ik zelfs de gevaarlijkste racist van Nederland.’ Let op dat cum suis. Onder zijn bericht had de minister onder meer een afbeelding opgenomen van een tweet van ene Kars Abbes die een stuk van Breedveld, ‘De krokodillentranen van Lodewijk Asscher’, aanprees met de woorden: ‘Asscher, gevaarlijkste racist van Nederland’. (De minister was zo vriendelijk om via de eenvoudig vindbare tweet dus ook zelf naar dat…

View original post 2.169 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: