De jankerd en de vicepremier – Leven in een pueriele cultuur

· Uncategorized
Authors

Peter Breedveld, 15 februari 2016 op Frontaal Naakt:

“Fatsoenlijke mensen, dat zijn mensen die je in keurige bewoordingen helemaal kapotmaken met leugens en laster. Fatsoenlijke mensen liegen en bedriegen en frauderen alsof hun leven ervan afhangt, maar o wee degene die iets onbetamelijks zegt… Fatsoenlijke mensen roepen er schande van als Wilders moslims demoniseert, prijzen Asscher als die hetzelfde doet en zullen jou tot in de hel vervolgen als je durft te wijzen op de hypocrisie daarvan.

Jan Dirk Snel, dat is een fatsoenlijk mens. Francisco van Jole, dat is een fatsoenlijk mens. Ik voel meer verwantschap met geleedpotigen dan met deze fatsoenlijke mensen.”

 

Jan Dirk Snel

[Maandag 15 februari 2016] Peter Breedveld zou natuurlijk gewoon blij moeten zijn. Jarenlang scheldt hij zich verrot. En eindelijk krijgt hij dan erkenning doordat vicepremier Lodewijk Asscher ook zijn naam opneemt in een schrijven over, laten we zeggen, de geestelijk incontinente medemens. Maar dan is het nóg niet goed. In plaats van het eerbetoon in verwonderde dankbaarheid stilletjes te aanvaarden gaat de heer Breedveld zich uitgebreid beklagen.

Racist
Eerst maar even de feiten. In zijn vermakelijke facebookpost schreef Asscher: ‘Volgens Peter Breedveld cs ben ik zelfs de gevaarlijkste racist van Nederland.’ Let op dat cum suis. Onder zijn bericht had de minister onder meer een afbeelding opgenomen van een tweet van ene Kars Abbes die een stuk van Breedveld, ‘De krokodillentranen van Lodewijk Asscher’, aanprees met de woorden: ‘Asscher, gevaarlijkste racist van Nederland’. (De minister was zo vriendelijk om via de eenvoudig vindbare tweet dus ook zelf naar dat…

View original post 2,169 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: