Het rectificeren van grove leugens…

František Hudeček: Moonlit Night (1943)
Kom, dacht ik, ik ga nog eens kijken wat mensen te zien krijgen bij googlen op naam. Tibaert bijvoorbeeld. De weblogs met smaad en laster over Tibaert zijn niet te overzien, o.m. die afkomstig van Eveline van Donkelaar. Ja, haar kinderen zou ik bedreigen, ik zou ze belemmeren in hun carrièremogelijkheden. Afgezien van het feit dat juist ik dit wel met goede redenen kan aanvoeren, weer eens gekeken of hetgeen ze beweerd juist is. Mijn “rommel” zou terug te zien zijn bij de zoekgegevens van haar kinderen.

Enkele jaren geleden stuurde een tweep me een krantenartikel toe over een van haar kinderen. Achteraf bleek mij dat Van Donkelaar zelf dit stuk had doorgegeven, waaruit op te maken viel dat beiden, kind en moeder, dezelfde familienaam droegen. Sinds die tijd heb ik meermaals gekeken of het klopte wat zij beweerde en wat met graagte geloofd werd door haar vriendjes op Twitter. Voor zover ik gedurende al die jaren heb kunnen constateren is dat nooit het geval geweest, ik bedoel dat een bericht van mijn hand tussen de zoekgegevens over die persoon te zien viel. Ook dat konden die “vriendjes”, w.o. Riethof dus weten. 

Het andere kind van Van Donkelaar heeft overigens de familienaam van de vader.Ook maar eens gekeken bij Eveline zelf.

Vooral de plaatjes zijn mooi: “En bij het oud vuil wilde ze hem niet. Hij is chemisch afval”, aldus Eveline van Donkelaar over mijn persoon.

Een van de zoekgegevens levert iets merkwaardigs op. Meer dan een jaar na het voorval reageert ze op een bericht waarbij de burgemeester van Maastricht betrokken is. Hilarisch en zinloos. Wat wil ze hiermee bereiken? Haar reactie deed me denken aan haar gedoe m.b.t. vorige burgemeester Leers.

Het artikel:


Van Donkelaar:


Het bericht hierboven is gotgeklaagt. Let wel Mw. Penn, ‘burgemeester’van Maastricht, dit zijn grove leugens die u dient te rectificeren. (…) De hierboven geplaatste leugens vragen om een actie. (…)

Ga u schamen. 

Ik zet dit artikel en de commentaren op mijn blog, het schrikt andere mensen misschien af als u over lijken gaat.  

 


Dat is niet mis, grove leugens zegt deze verspreider van laster en smaad, gekend pathologisch leugenaar bovendien. Let wel ze gaat af op berichten van derden. En hoe je over lijken gaan je gelijk haalt heeft ze ook al vaak genoeg aangetoond. Beschadigen van mensen schijnt haar lust en leven te zijn. 

Eveline van Donkelaar, wanneer denk je al die leugens die je over mij verspreid hebt te gaan rectificeren? En wanneer mag ik die bewuste USB stick eindelijk eens in ontvangst nemen? Misschien wordt het tijd de schade die je mij, en indirect mijn familie, berokkend hebt op je te gaan verhalen. Weet je Eveline, mensen met jouw schaamteloze instelling kunnen we missen in een samenleving waarin elkaar tot dienst zijn voorop staat. Commentaar overbodig…


Nog even de zoekresultaten over “Tibaert” via Qwant. De lasterblogjes staan in bruine kleur…: BIJLAGE.

ps
De weblogs bij Le Monde zijn inmiddels opgeheven. Mijn materiaal is overgeheveld naar een weblog onder dezelfde naam: Outre Meuse.


Uitgelichte afbeelding: František Hudeček – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.