De wereld is te klein voor Wilders

Remains of Castle Market, Sheffield (November 2017)
De dader doet zich voor als slachtoffer. Open grenzen, massa-emigratie, moslims, cultuurrelativisme, de oorzaken van bedreigingen gericht aan Wilders. Zou hij ze zelf hebben (laten) verzinnen? Dat is best mogelijk, gezien de motivatie die hij geeft. Ze moeten me vermoorden riep hij kortelings nog uit, eerder zwijg ik niet. 

Het enige, werkelijk enige dat deze man nu al jaren afscheidt is de slogan “islam = fascisme” in alle mogelijke varianten. Te idioot voor woorden uiteraard, maar hij wil blijkbaar slachtoffer zijn en o zo triest voor hem, hij zal de geschiedenis ingaan als de grootste non-valeur in onze politieke geschiedenis. Het moet hem droef stemmen. Geen heldendood voor een geboren lafaard. Wie wil hem dat eens duidelijk maken?

Nog dit. Kan Wilders aansprakelijk gesteld worden voor alle bedreigingen en acties gericht tegen vluchtelingen en moslims? Hij wenst zich er niet van te distantiëren en aantoonbaar is dat hij de feitelijke geestelijke vader is van dergelijke wandaden en in vele gevallen zelfs de initiator. M.a.w. kan en moet niet de parlementaire onschendbaarheid van Wilders opgeheven worden? Denk aan het handhaven van de openbare orde…


“HONDERDEN DOODSBEDREIGINGEN PER MAAND TEGEN WILDERS.
POLITICI ZWIJGEN.”

 


We zullen ze nooit te zien krijgen, die doodsbedreigingen. Dat staat vast.Uitgelichte foto: Sheffield – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.