De wereld is te klein voor Wilders

· fascisme, justitie
Auteurs

 

Remains of Castle Market. Sheffield, November 2017.

bron

De dader doet zich voor als slachtoffer. Open grenzen, massa-emigratie, moslims, cultuurrelativisme, de oorzaken van bedreigingen gericht aan Wilders. Zou hij ze zelf hebben (laten) verzinnen? Dat is best mogelijk, gezien de motivatie die hij geeft. Ze moeten me vermoorden riep hij kortelings nog uit, eerder zwijg ik niet. 


Het enige, werkelijk enige dat deze man nu al jaren afscheidt is de slogan “islam = fascisme” in alle mogelijke varianten. Te idioot voor woorden uiteraard, maar hij wil blijkbaar slachtoffer zijn en o zo triest voor hem, hij zal de geschiedenis ingaan als de grootste non-valeur in onze politieke geschiedenis. Het moet hem droef stemmen. Geen heldendood voor een geboren lafaard. Wie wil hem dat eens duidelijk maken?


Nog dit. Kan Wilders aansprakelijk gesteld worden voor alle bedreigingen en acties gericht tegen vluchtelingen en moslims? Hij wenst zich er niet van te distantiëren en aantoonbaar is dat hij de feitelijke geestelijke vader is van dergelijke wandaden en in vele gevallen zelfs de initiator. M.a.w. kan en moet niet de parlementaire onschendbaarheid van Wilders opgeheven worden? Denk aan het handhaven van de openbare orde…“Honderden doodsbedreigingen per maand tegen Wilders. Politici zwijgen.”We zullen ze nooit te zien krijgen, die doodsbedreigingen. Dat staat vast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: