Gods wraak?

The World’s Largest Humanitarian and Forgotten Crisis
Voor Westerse belangen wordt desnoods de hele mensheid uitgeroeid: Jemen
Als ik burgemeester van Amsterdam was zou ik maar snel contact opnemen met Anne Hidalgo. Zij weet nu als geen ander dat straffeloos andere volkeren laten uitmoorden om er zelf beter van te worden leidt tot repressailles. God kan niet dulden dat de oudste dochter van de enig ware kerk zo te werk gaat, in zekere zin zelfs in Zijn naam. Ooit riep Hij Hitler een halt toe, overkomt Macron dat nu in overdrachtelijke zin?


Schermafdruk 2019-04-15 21.43.09


Dergelijke gedachten komen bij je op als je het journaal volgt op Arte terwijl ondertussen de Notre Dame in de fik staat.

Wapenhandel – Arte journaal 16 april 2019


Hoeveel ellende moeten die o zo christelijke naties nog over de wereld verspreiden eer dat ze gestopt worden en wellicht vernietigd?

Het Saudi’s koningshuis en Israël, een twee-eiige tweeling van Britse makelij. We weten waartoe deze schepping geleid heeft. De Saudi’s met hun “staatskerk” die als islam over de wereld geëxporteerd moet worden, met hun barbarij m.b.t. het culturele erfgoed, hun steun aan Amerikaanse verkiezingsfondsen en hun olierijkdom. Ze genieten in het Westen een bijzondere status, zelfs op 9/11, toen het Amerikaanse luchtruim hermetisch gesloten was, kregen leden van de koninklijke familie het voorrecht om de USA ongestoord te verlaten. Het christelijke Westen knijpt graag een oog dicht als onze protégé’s voor haar de kastanjes uit het vuur halen en haar voorwendsels geven om naar eigen goeddunken in te grijpen.

Ondertussen zorgt de nette Hollandse burger dat zijn kindertjes niet besmet raken. Stel je voor, branden in de hel, en haalt zijn of haar kindertjes van een “zwarte” school. De kinderen elders in de wereld, die mogen verrekken door gebrek aan voedsel en water of het oorlogsgeweld mogen ondergaan, vinden ze zielig. Maar daar kunnen zij niets aan doen. Walgelijk zo’n burgemeester van Amsterdam. Wel de juiste persoon op de juiste plaats in dit vervloekte hypocriete land. Helaas is het elders in de Westerse wereld ook niet veel beter.

Yemeni men protest outside the UN office in Sanaa on Nov. 2, 2015

 
Nog een vraagje aan Leider Wilders. Wanneer worden die Saudi’s eindelijk uit Limburg gegooid? Immers Limburg aan de Limburgers. We hebben er nooit meer wat over vernomen. Wordt het niet de hoogste tijd?
  

Uitgelichte foto: bron – Ingevoegde foto: bron en info

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.