Zolang het nog kan en mag

Robert Capa: Berlin 1945PUTIN: NUCLEAR WAR MUST NEVER BE UNLEASED, NO WINNERS ARE POSSIBLE

Toch zijn de USA sinds het Tijdperk Obama doende deze voor te bereiden om in praktijk te brengen. Het wordt tijd eens luisteren naar wat achter het wederom door het Westen opgerichte IJzeren Gordijn te beluisteren valt.
 
De interpretaties over hetgeen Rusland beweegt vermengd met propaganda gebezigd door de gevestigde media maken ons zeker niet veel wijzer. Dat was ook al zo tijdens de Koude Oorlog en feitelijk ook na het uiteenvallen van de Sovjet Unie. Voor we het weten is het te laat en dan kan zelfs niet meer gezegd worden, we wisten het niet.

 
 Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.