1990: het draaiboek voor Rusland lag klaar en werd uitgevoerd

A Maori woman in New Zealand (1914)
Na de eerste mislukte aanval op de rijkdommen van Rusland wordt nu alvast met alle macht getracht het neoliberale paradijs in de Oekraïne te verwezenlijken. Het plan baseert op het concept dat aan Chili werd getest en vervolgens via Thatcher Europa opgedrongen. Zo werd de DDR door de Treuhand (laat die naam eens bezinken) in de ellende gestort en omdat het zo effectief werkte werd Griekenland in een nachtmerrie gedompeld, waaruit het op eigen kracht niet meer kan ontwaken. Rusland wist zich er wel op tijd van los te weken, maar zie, dat was buiten de waard gerekend. Zelensky als de voorziene marionet bleek een grote voorvechter van dit wel doordachte fascistische concept met een “niet-geprovoceerde” oorlog tot gevolg, zulks tot grote tevredenheid van de waard, de USA, als voorlopige compensatie voor Rusland.
 
De Verenigde Staten moeten zo handelen, anders verliest dit imperium elke reden tot bestaan. Dan zal het uiteenvallen in talloze staatjes, die elkaar bestrijden tot gevolg. Het is een doemscenario met ontelbare ongewisheden. De kernwapens zijn er eentje van. Wat vervolgens dan buiten haar grenzen dreigt te gebeuren is al helemaal onvoorstelbaar.
 
Een bericht uit Griekenland…

 

 
Nog een vraag ter overdenking. Wie hoort de wereld toe, wie haar middelen van bestaan, als lucht, water, kortom de biosfeer en haar bodemschatten?


 

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.