Schuld en straf…

· ideologie, politiek, video
Auteurs

Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.41.47Wilt U een spuit, of liever de gaskamer? De electrische stoel is ook een mogelijkheid, de strop is zo ouderwets. U zegt het maar. U leeft tenslotte in een uiterst gecultiveerd zich op God beroepend land. Gek op uniformen en militaire tribunalen. Niks mis mee natuurlijk. Stom van Freisler, had zo in dienst kunnen treden onder McCarthy.

Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.42.39Opgepikte gevangenen in het buitenland. Martelkamers genoeg bij bevriende naties. De CIA regelt dat wel even. Vrijheid van het woord? Voor de zekerheid wordt wel even alles geregistreerd wat je in de bibliotheek leent. Voorkomen is beter dan genezen, ik bedoel van verkeerde gedachten. En we hebben toch Fox News. Is dat niet meer dan genoeg?

Die Gedanken sind frei. Hoelang nog? In de USA wel te verstaan.


Prison Valley

Interactief: Prisonvalley – arte.tv – WIRTSCHAFTSSEKTOR STRAFVOLLZUG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: