Schuld en straf…

The Whistle Walk
Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.41.47
Wilt U een spuit, of liever de gaskamer? De electrische stoel is ook een mogelijkheid, de strop is zo ouderwets. U zegt het maar. U leeft tenslotte in een uiterst gecultiveerd zich op God beroepend land. Gek op uniformen en militaire tribunalen. Niks mis mee natuurlijk. Stom van Freisler, had zo in dienst kunnen treden onder McCarthy.Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.42.39
Opgepikte gevangenen in het buitenland. Martelkamers genoeg bij bevriende naties. De CIA regelt dat wel even. Vrijheid van het woord? Voor de zekerheid wordt wel even alles geregistreerd wat je in de bibliotheek leent. Voorkomen is beter dan genezen, ik bedoel van verkeerde gedachten. En we hebben toch Fox News. Is dat niet meer dan genoeg?


Die Gedanken sind frei. Hoelang nog? In de USA wel te verstaan.

Gezegevierd heeft de vrije markt. Alles, wat maar enig rendement kan opleveren, wordt vrij verhandeld, met aanbod en al. Van slaven tot gevangenen.


Prison Valley

Interactief: Prisonvalley – arte.tv – WIRTSCHAFTSSEKTOR STRAFVOLLZUGUitgelichte foto – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.