Schuld en straf…

· ideologie, politiek, video
Authors

Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.41.47Wilt U een spuit, of liever de gaskamer? De electrische stoel is ook een mogelijkheid, de strop is zo ouderwets. U zegt het maar. U leeft tenslotte in een uiterst gecultiveerd zich op God beroepend land. Gek op uniformen en militaire tribunalen. Niks mis mee natuurlijk. Stom van Freisler, had zo in dienst kunnen treden onder McCarthy.

Schermafbeelding 2014-01-26 om 00.42.39Opgepikte gevangenen in het buitenland. Martelkamers genoeg bij bevriende naties. De CIA regelt dat wel even. Vrijheid van het woord? Voor de zekerheid wordt wel even alles geregistreerd wat je in de bibliotheek leent. Voorkomen is beter dan genezen, ik bedoel van verkeerde gedachten. En we hebben toch Fox News. Is dat niet meer dan genoeg?

Die Gedanken sind frei. Hoelang nog? In de USA wel te verstaan.


Prison Valley

Interactief: Prisonvalley – arte.tv – WIRTSCHAFTSSEKTOR STRAFVOLLZUG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: