Wilders en de holocaust

André Kertész: Washington Square – New York City (1969)
Doen meningen uit De Telegraaf ertoe? Doen überhaupt meningen ergens toe? Uiteraard, zo kan stemming gekweekt worden. We noemen het democratie.

Een trol weet in het NRC-forum te melden:

Als jullie -overwegend radicaal linkse reageerder hier – willen weten hoe men de verkiezingsuitslag dient te interrpeteren, lees dan eens de commentaren van Telegraaflezers over de verkiezingsuitslag: het zal ontnuchterend werken op uw verlamde politiek correcte geesten!

Sander Groenink zegt:

Ik heb wat commentaren gezocht, maar kan niet veel vinden. Maar wat moet ik nu met dit gewauwel? Moet ik hier nu werkelijk conclusies uit trekken? Uit onsamenhangende, gemakzuchtige opmerkingen van mensen die alleen maar aan hun eigen portemonnee denken? En die elke vorm van kritiek pareren met “Nou, ik ben een hardwerkende burger en ik verdien meer respect”? Wat kan je hier nu mee?

Dank Sander Groenink! In het rijtje stond “Wilders en de Holocaust”.

Misschien mag het hele stukje mee. Waarom? Ook in ‘ons’ forum vielen kwalijke zaken te lezen m.b.t de negatie door die Roomse bisschop W. Ook over cijfers. 

Hier het stukje uit het Telegraaf forum:Wilders en de Holocaust
06-06-09 | 09:24 WUZzerr: Rijn-Lek | Rijswijk (GLD)

Er is natuurlijk ontzettend veel mis in Nederland, vanmorgen heb ik het interview met Wilders zitten lezen. Wat me opviel was de uitspraak op de vraag : Mag je het ontkennen van de Holocaust strafbaar stellen?


Hier wist de meester van het vrije woord geen antwoordt op, ze waren dit nog aan het onderzoeken.

Uit dit antwoordt draait hij als Bos, en stelt zich diplomatiek op als Balkenende tav Israel.

Vrijheid van meningsuiting kent geen beperking zou je zeggen, dat is waarom mensen op Wilders hebben gestemd.

Er zijn nog steeds veel vragen rond de Holocaust, hoe heeft Nederland destijds zo mee kunnen werken met het oppakken van de Joden? Alle Joden waren makkelijk op te sporen door de Nederlandse registratie van Joden. En nog steeds is Nederland haantje de voorste als het gaat om registratie van burgers. Dit is niet toevallig, Nederland is pilot land voor de EU politiestaat.

Een ander gegeven is de plotselinge vermindering van het aantal omgebrachte joden in Auschwitz. In de tijd van Lech Walesa is het aantal doden vermindert met maar liefs 3 miljoen.

Deze verandering roept nu eenmaal vraagtekens op. Elke dode is er 1 teveel. Onthoud dat goed, maar het rommelen met cijfers is een teken van corruptie en bedrog.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.