Hoofddoekjes

Cairo januari 2011 


Geen stom woord horen de discipelen nu bij de mogelijk grote omwentelingen in de Arabische landen van hun grote leider, Wilders is zijn naam. De man die de Koran vergelijkt met het geschrift van Adolf Hitler. Een man, die voortdurend aanzet tot haat. Waar is hij, wat denkt hij, wat zijn z’n plannen? We moeten het weten nu, het gevaar gaat uit van hem en zijn kompanen, hier en in de rest van het “Vrije Westen”. We hebben er recht op te weten wat zijn plannen zijn, zodat we tijdig maatregelen kunnen nemen.
 
Schermafdruk 2018-02-04 00.55.32Ter herinnering. Mubarak, onze partner, onze trouwe collaborateur voor gemene zaken, voor het “vredesproces” in het Midden-Oosten, lak zoals het hoort aan de bevolking, een echte orde-handhaver.
 
Luister hoe een vriend van hem door dik en dun zijn verontrusting uitspreekt over die stabiliteit en orde: Tony Blair. “We have to…”

En nu Wilders graag!

Een tipje van de sluier over de oorverdovende stilte van Wilders heeft de oud-ambassadeur van de USA bij de Verenigde Naties, John Bolton, opgeheven: “If Mubarak falls in Egypt, Israel should bomb Iran”. Daar is Wilders het beslist mee eens, Blair ongetwijfeld ook.
 
Tja dat vrije westen, dat moet hoe dan ook verdedigd worden. De oliekraan moet immers blijven lopen en onze handel, onze wapenhandel blijft de drijvende kracht achter onze welvaart, die we met veel bloed en tranen hebben verworven.donderdag 28-01-2011

dinsdag 01-02-2011
En weer heeft een potentaat tijd gewonnen, en weer gaat kostbare tijd verloren voor het doen slagen van een werkelijke revolutie. De Blairs, de Obama’s, de Berlusconi’s lachen in hun vuistje.
 
Foto’s: Cairo januari 2011

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.