Noodkreet

Burt Glinn: Elizabeth Taylor on the set of Suddenly Last Summer, Spain (1959)
Enkele trouwe vrienden die ik via internet heb leren kennen helpen mij mezelf wakker te houden. Lezen, luisteren, je ideeën toetsen hoort het devies te zijn voor elkeen die politiek bedrijft, weet dat hij of zij primair een sociaal wezen is. Weigeren we dit, graven we ons eigen graf en dat van onze kinderen.

Schermafbeelding 2014-03-07 om 02.42.31
Gisteren heb ik weer eens een tijdje rondgeneusd op Twitter om te kijken wat de rechtse familie zoal te vertellen heeft. In feite niets. Ze verkondigt luidkeels haar eigen gelijk gebaseerd op concepten die dat gelijk bij voorbaat bevestigt. Op geen enkele wijze staat ze open voor kritiek, voor debat. Het is een benauwende sfeer, die door deze familie verspreid wordt.

Voor elkaars belangen springen ze in de bres, ze maken front, jacht op andersdenkenden, die ze beschouwen als vijand. Naargeestige egoïstische mensen zijn het met een latente hang naar een fascistisch ideaal, al geven ze hoog op juist het fascisme te bestrijden onder het mom niet-collectivistisch te zijn.

Heel hun wezen lijkt doortrokken van superioriteitsgevoelens die bij nadere beschouwing nergens op gebaseerd zijn.  Deze mensen zullen a priori weigeren kennis te nemen van onderstaand bericht.
Uit een ver buitenland komt deze noodkreet: 

IS HET BIJNA GEDAAN MET DE BLONDE GOD?

Alle aandachtige mensen die dachten iets te betekenen in het firmament van Geert’ eenspersoons firmament weten dat nu.

Wat moet er verder eigenlijk nog gebeuren?

Ik stel voor Geert aan de kaak te stellen door middel van de grondwet. Dan heeft hij geen poot om op te staan.

Geert heeft een partijprogramma welke regelingen inhoud die niet kunnen worden uitgevoerd tenzij

Nederland zich separeert van de Euro.

Hij opereert dus ongeveer als een derivarive. Het genie Geert Wilders zoekt naar een toekomstige waarde.

Ik kan mij best vinden in een bonen, bieten en vlas boer die denkt: Nu kan ik X euro krijgen, maar ik weet niet of de regen wel blijft vallen en de zon blijft schijnen dus weet je wat ik verkoop het nu voor X euro’s. 

De klootzak Geert Wilders verkoopt lucht want het overleven van de euro is niet aan weersomstandigheden onderhevig . Hij verkoopt lucht.

Fons, dit mag je van mij op je pagina zetten. Ik weet nog steeds niet op wie ik moet stemmen.


Uitgelichte foto: Elizabeth Taylor – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.