Een oproep tot onderzoek

Spicyhorror


Toegevoegd op 22 juni 2019 en terug gedateerdOp de feestdag van de heilige Frans, de naam van de huidige paus, en niet toevallig uitgeroepen tot Dierendag, een babbeltje met Sjaakie. Wouters klepte honderd uit over pedofilie en wie er van verdacht werd. Bevreemdend dat ze nooit melding deed of reageerde als PVV schorem hiermee in de weer was. Over die hele bv van Wilders hoorde je haar nooit. Zeer curieus. Achteraf denk ik dat grote geesten van de site Krapuul haar onder de armen genomen hadden als een soort links project tot verheffing van, zoals het in die kringen heet, Tokkies. Noem het politieke curatele. Dankzij Tibaert kon ze zich ervan bevrijden en leerde ze haar ware aard en politieke vrienden kennen. Zover was het op deze dag nog niet. De kip is in haar ogen vooralsnog Jeky, mijn stalkster door dik en dun.

Dit werkelijk volslagen onnozele gesprekje met haar neem ik nu op vanwege wat volgen ging, met als consequentie het verdwijnen van mijn Blogspots dankzij doortastend optreden van iemand, die ik wens te kwalificeren als doortrapte fascist. U komt haar vanaf najaar 2013 veelvuldig tegen op dit weblog. In haar eentje geeft ze een volstrekt helder beeld over zichzelf af, daar is geen aanvullende informatie voor nodig.

Let wel, vanaf december 2013 ben ik afgeweken van de gevolgde koers, slechts tonen wat rechtstreeks Tibaert betrof. Daartoe was ik door de handelwijze van die censurerende vrouw wel verplicht omdat veel aan mij gericht materiaal verdwenen was en niet hersteld kon worden. Ze dacht van deze toestand optimaal te profiteren door praktisch onmiddellijk tegen Tibaert te gaan ageren, ze noemde dat een tegenoffensief, waardoor duidelijk werd dat de door haar gepleegde censuur via Google geen toevalligheid was, maar zeker een gelukkige bijkomstigheid en vermoedelijk opzet met hulp van derden.

Tot op heden weigert deze vrouw elk contact en haar reacties worden steeds extremer. Zo zou ik behept zijn met een oorlogstrauma. De schandelijkheid van dergelijke uitspraken kan ze niet vatten. Op zich al een ernstig tekort voor een democratische en sociale samenleving. De smeerlapperij van haar kameraden en Sjaakie wenst ze met de mantel der liefde te bedekken. Met regelrecht schorem kon ze uitermate goed overweg als het Tibaert betrof. Ze beheert nu een site genaamd Krapuul. Meer dan toepasselijk die naam.

SJAAKIE…


 3 okt. 2012
start an investigation regarding all the accusations concerning Mr. Demmink


 3 okt. 2012
Richt je eens op Wilders, veel boeiender: Een overduidelijk geval van pedofilie, vind je niet?


 4 okt. 2012
de VVD Rutte is nog erger dan Wilders als ik het soms zo bekijk


 4 okt. 2012
Rutte is zeker geen pedofiel… Nee, wat vertel je me nou?


 4 okt. 2012
nu daar heb ik zelfs mijn twijfel over ik denk wel homo of twee walletjes


 4 okt. 2012
Je durft…;-)


 4 okt. 2012
zo even jaklyne terug gestuurd in haar hok PVV chick


 4 okt. 2012
Kippetjes zijn voor de vos Reynaerd, die laat Tibaert voor wat ze zijn.


 4 okt. 2012
als die jaclyne op mijn site krijg val ik bijna van mijn stokkie opdringerige chick ik blijf haar verbannen naar het enge bos


 4 okt. 2012
En die andere schatjes? >


 4 okt. 2012
de meeste zullen wel op de spam staan zal er morgen nog eens naar kijken je vorige lijstje was overzichtelijker


 4 okt. 2012
Staan ook de nodige fake accounts op…


 4 okt. 2012
ja ik zie het


 4 okt. 2012
Gebruik hem zoals je het beste uitkomt… Zie het als een wegwijzer…;-)


 4 okt. 2012
doe ik ook heb er al een heleboel gehad wat veel he


 4 okt. 2012
En nu TV…;-)


 4 okt. 2012
veel plezier


 4 okt. 2012
Dank je… met koffie en pijp…;-) Tot kijk weer!Als antwoord op 
PL sign and RT investigation regarding all the accusations concerning Mr. Demmink PL

Update 27 februari 2020Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.