Victorie kraaien

Malota – Alone


 
Schermafdruk 2018-05-20 17.53.08Volgers- en volglijstjes op Twitter geven snel uitkomst. Deze dame, beter bekend onder @jekylline zegt “perverse viezeriken te blocken”. Of ze Tibaert of Tibaert_extra geblockt heeft weet ik niet. Wel dat ze me dagelijks een bezoek brengt, vooral om mijn gesprekspartners lastig te vallen. 

Het stalken heeft ze nu perfect opgelost. Ik kan, mag haar niet zien en zij kan rustig doorgaan als vanouds. Tja, dat stalken, of hoe je zoiets noemt,  van Jeky. Hoeveel tweets zou ze al aan mij besteed hebben? Duizenden in ieder geval, tel maar uit, vaak enkele tientallen per dag en dat anderhalf jaar lang.

Je moet er niet aan denken hoeveel kostbare levenstijd zij met deze bespottelijke bezigheid verloren heeft. Het zinloze dwarszitten van anderen zonder maar een bijdrage te leveren waar iemand wat aan heeft. Een kunststuk op zich.

Onder die perverse viezerikken vallen nadrukkelijk niet @henriscafkA (eerst @henriscaf, vervolgens @henriscafKa), @FuckAlphonseSca, @AlphonseScafPVV, @Tibeart. Fake accounts onder de naam van mijn zoon en mijn naam, waarvan Jacqueline van Wel het geheim van wie de dader is bezit. Daar zal ze de consequenties voor moeten dragen, van dit misbruik van andermans naam, dat ze willens en wetens praktiseert. Juridische stappen horen zeer wel tot de mogelijkheden, een schadeclaim eveneens. 

Wie wordt door Jacqueline van Wel verder gevolgd? Op deze bijlage staan ze netjes gerangschikt

Bijzonder grappig is dat Jacqueline van Wel haar ene alterego over en weer volgt, het andere, haar @xLilithx niet. Wie tonen verder nog interesse in deze account van Jeky? Deze dus: volgers @Victoriejaaa.

Ja, wie zal victorie kraaien, dacht je Jekylline? Jij zeker niet. 

Ondertussen gaat Sjaakie op de ingeslagen weg verder, van Ed van Thijn tot Gerard Zalm, wie anders?


12 december 2012

“De flat van Ayaan Hirsi was voor chantage doeleinden voorzien van afluister en opname mogelijkheid, waardoor nogal wat kopstukken van bestuurlijk Nederland die het bed deelde met Aryaan, zoals o.a.de top VVD ‘er G. Z op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Rijp voor chantage.”


Materiaal dat Jacqueline Wouters allemaal op internet vindt en dan met overgave verspreidt. Ze heeft echt een missie. Ik vermoed eentje om iedereen verdacht te maken die op enigerlei wijze iets voorstelt of in de melk te brokkelen heeft in Nederland. U weet wel, die elite waar Wilders het regelmatig over heeft. 

De auteur van het citaat uit het artikel dat Sjaakie ons onder de aandacht brengt:


 


Nadrukkelijk vermeldt hij: 
Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd.
NIETS uit dit artikel mag worden gekopieerd en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.”


Dan was er nog @yvirich die mij van iets beschuldigde. Dat wordt een apart stukje. 
Nog even terug naar Jacqueline van Wel. Wat dacht u hiervan? Een RT van mij met de volgende inhoud:


 


Wordt door @BedreigingenPVV, Jeky welbekend, wederom verspreidt. Mirakel, die tweet van mij bestaat helemaal niet. Jeky manipuleert niet alleen tweets, maar stuurt zelfs verzonnen tweets onder mijn naam door. Valsheid in geschrifte dus. U ziet het, Sjaakie en Jeky verschillen niet zoveel van elkaar, ze vullen elkaar wel goed aan. Beider doortraptheid is spreekwoordelijk.Uitgelichte afbeelding – Malota – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.