De schatjes van Wilders

· internet, journalistiek, justitie, politiek
Auteurs
bron

De schatjes van Wilders gaan flyeren lees ik. Adriaensdochter, Jekylline, Jeannie, Maryfloor, Geesje en al die andere vrouwen, die Wilders aanbidden, gaan van deur tot deur de blijde boodschap van Wilders brengen. Een boodschap met consequenties mocht ze werkelijkheid worden. Dat weten ze. Een van hen zei een dezer dagen doodleuk, een atoombom op Iran, dat maakt dat land lekker leeg. Begrepen hebben ze die boodschap dus.

Jeannie verkondigt ze met heel haar hart, vol overgave. Slechts onder Wilders zal ze verzekerd zijn van levensvreugde. Elk woord van kritiek op die man is in haar ogen een vorm van haat. En als je die overtuiging bezit mag je naar elk wapen grijpen dat je beheerst. Zij deed het met een foto van mijn vrouw. De uitwerking daarvan hebben wij leren kennen.

Steeds heb ik gedacht dat vrouwen stonden voor leven, het schenken van leven. Wat een misvatting. En ik had beter moeten weten. Kampbewaaksters als de Engel des Doods in Ravensbrück, waren en zijn geen uitzondering.

Vrouwen. En hun kinderen? Kun je, als je kinderen liefde geeft ze tevens haat meegeven? Ik vrees inmiddels van wel. Jacqueline van Wel is er voor mij het schoolvoorbeeld van geworden. Moet ik dit statement nog toelichten? Ik hoop van niet. Enkele sprokkels van vandaag en gisteren:

Moet je aandacht besteden aan deze propagandisten voor de fascistische zaak? Nou, ze eisen die aandacht op, zij zijn het die in contact zijn met het “volk”, ze zijn toch zo aardig en wie zou niet geloof hechten aan hun grote zorgen om ons land?

Schermafbeelding 2012-08-15 om 21.28.01

De zorgzame, bezorgde vrouw moet beschermd worden, daar moet naar geluisterd worden, ze duldt, terecht of niet, geen tegenspraak.
 
Neem kennis, zou ik zeggen, van vrouwen op Twitter, als @Blondemevrouw, @LoorSchrijft, @DaisyHear, @cassandratroy en bovengenoemde dames en u weet wat ik bedoel.
 
Met het noemen van de naam Alexandra Strieker betreden we ander terrein. Deze adept van het vriendinnetje van Wilders heeft zelf onder inspiratie van Ayn Rand een ideologisch bolwerkje in elkaar getimmerd. Rechtstreeks put ze uit fascistische bronnen, zoals PI. In een dergelijk geval kun je zaken niet ongezien laten passeren. Dat begrijpt elke rechtgeaarde democraat, of niet soms?
 
Lees maar, een citaat uit haar blog Pomoland: 


“Met de komende verkiezingscampagne is politiek links en hun speciale relatie met dwang en agressie, weer in ieders gedachte :-((( Dat kan ook bijna niet anders! Bijna iedereen is er op enig moment wel es slachtoffer van geworden. Maar waar komt deze nare eigenschap toch vandaan? *yuk* 


Het onderwerp heeft zelfs een persoonlijke dimensie gekregen de afgelopen weken (@%?#^). Daarom het besluit relevante passages uit wat oudere posten samen te voegen tot een integraal stuk dat in z’n geheel is gewijd aan een diepteduiding van het fenomeen. Zoals we zullen zien is het inherent aan een bepaalde, valse filosofische kijk op het universum en de aard van de menselijke geest. #FUBARRrr”

Deze mevrouw deinst nergens voor terug. Dat is onderhand wel bekend. Liever dan met “andersdenkenden” in contact te treden vertoeft ze graag in (neonazi) kringen, mogen we aannemen. Ze toont er warme belangstelling voor. Dat heeft ze gemeen met Pamela Geller, alles onder het mom van anti-islam, anti-jihad en dus volgens hun kronkelredenering, anti-fascisme. We kunnen er onderhand gelukkig op rekenen dat onze binnenlandse veiligheidsdienst kennis neemt van schrijfsels als die van Alexandra Strieker. In haar bewoording munitie. Zoals in Noorwegen en Duitsland voeg ik er maar voor de duidelijkheid aan toe.

Dit relaas gelardeerd met illustrerende screenshots: Zeg maar dag tegen je blogje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: