De schatjes van Wilders

Occultisme
De schatjes van Wilders gaan flyeren lees ik. Adriaensdochter, Jekylline, Jeannie, Maryfloor, Geesje en al die andere vrouwen, die Wilders aanbidden, gaan van deur tot deur de blijde boodschap van Geert brengen. Een boodschap met consequenties mocht ze werkelijkheid worden. Dat weten ze. Een van hen zei een dezer dagen doodleuk, een atoombom op Iran, dat maakt dat land lekker leeg. Begrepen hebben ze die boodschap dus.

Jeannie verkondigt ze met heel haar hart, vol overgave, die blijde boodschap. Slechts onder Wilders, weet ze, zal ze verzekerd zijn van levensvreugde. Elk woord van kritiek op die man is in haar ogen een vorm van haat. Als je die overtuiging bezit mag je naar elk wapen grijpen dat je beheerst. Zij deed het met een foto van mijn vrouw. De uitwerking daarvan hebben wij leren kennen.

Steeds heb ik gedacht dat vrouwen stonden voor leven, het schenken van leven. Wat een misvatting. En ik had beter moeten weten. Kampbewaaksters als de Engel des Doods in Ravensbrück, waren en zijn geen uitzondering.

Vrouwen. En hun kinderen? Kun je, als je kinderen liefde geeft ze tevens haat bijbrengen? Ik vrees inmiddels van wel. Jacqueline van Wel is er voor mij het schoolvoorbeeld van geworden. Moet ik dit statement nog toelichten? Ik hoop van niet. Enkele sprokkels van vandaag en gisteren:


Jeannie: “Het leven is een grote speeltuin;-) Heerlijk genieten samen met de mensen die je dierbaar zijn;-)”

Maryfloor: “@TEUN_PVV Tibaerts weinig resterende in Alzheimer verzuipende hersencellen zijn al snel trots…#PVV”

Jekylline: “Beste @Tibaert, hoe ik alles bij hou gaat jou geen ene donder aan! Hou jij je maar eens wat meer bezig met jouw sloerie @aldegon ipv #PVV”

 


Moet je aandacht besteden aan deze propagandisten voor de fascistische zaak? Nou, ze eisen die aandacht op, zij zijn het die in contact zijn met het “volk”, ze zijn toch zo aardig en wie zou niet geloof hechten aan hun grote zorgen om ons land?

De zorgzame, bezorgde vrouw moet beschermd worden, daar moet naar geluisterd worden, ze duldt, terecht of niet, geen tegenspraak.Schermafdruk 2019-02-26 04.31.07Schermafbeelding 2012-08-15 om 21.28.01

Friedrich Eckhardt als het “Verraad van Links” op 15 augustus 2012Neem kennis, zou ik zeggen, van vrouwen op Twitter, als @Blondemevrouw, @LoorSchrijft, @DaisyHear, @cassandratroy en bovengenoemde dames en u weet wat ik bedoel. Ze genieten de bescherming van een Wilders’ soldaat, Friedrich Eckhardt uit Rotterdam, en van een confederale strijder uit het Amsterdamse.

Met het noemen van de naam Alexandra Strieker betreden we ander terrein. Deze adept van het vriendinnetje van Wilders heeft zelf onder inspiratie van Ayn Rand een ideologisch bolwerkje in elkaar getimmerd. Rechtstreeks put ze uit fascistische bronnen, zoals PI. In een dergelijk geval kun je zaken niet ongezien laten passeren. Dat begrijpt elke rechtgeaarde democraat, of niet soms?

Lees maar, een citaat uit haar blog Pomoland: 


Schermafdruk 2019-02-25 23.10.03


“Met de komende verkiezingscampagne is politiek links en hun speciale relatie met dwang en agressie, weer in ieders gedachte :-((( Dat kan ook bijna niet anders! Bijna iedereen is er op enig moment wel es slachtoffer van geworden. Maar waar komt deze nare eigenschap toch vandaan? *yuk* 


Het onderwerp heeft zelfs een persoonlijke dimensie gekregen de afgelopen weken (@%?#^). Daarom het besluit relevante passages uit wat oudere posten samen te voegen tot een integraal stuk dat in z’n geheel is gewijd aan een diepteduiding van het fenomeen. Zoals we zullen zien is het inherent aan een bepaalde, valse filosofische kijk op het universum en de aard van de menselijke geest. #FUBARRrr”

 


Deze mevrouw deinst nergens voor terug. Dat is onderhand wel bekend. Liever dan met “andersdenkenden” in contact te treden vertoeft ze graag in neonazi-kringen, mogen we aannemen. Ze toont er warme belangstelling voor. Dat heeft ze gemeen met Pamela Geller, alles onder het mom van anti-islam, anti-jihad en dus volgens hun kronkelredenering, anti-fascisme. We kunnen er onderhand gelukkig op rekenen dat onze binnenlandse veiligheidsdienst kennis neemt van schrijfsels als die van Alexandra Strieker. In haar bewoording munitie. Zoals in Noorwegen en Duitsland voeg ik er maar voor de duidelijkheid aan toe.

Enkele illustratieve screenshots: Zeg maar dag tegen je blogje…


Uitgelicht gif: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.