De schatjes van Wilders

· internet, journalistiek, justitie, politiek
Authors

De schatjes van Wilders gaan flyeren lees ik. Adriaensdochter, Jekylline, Jeannie, Maryfloor, Geesje en al die andere vrouwen, die Wilders aanbidden, gaan van deur tot deur de blijde boodschap van Wilders brengen. Een boodschap met consequenties mocht ze werkelijkheid worden. Dat weten ze. Een van hen zei een dezer dagen doodleuk, een atoombom op Iran, dat maakt dat land lekker leeg. Begrepen hebben ze die boodschap dus.

Jeannie verkondigt ze in alle blijdschap. Slechts onder Wilders zal ze verzekerd zijn van levensvreugde. Elk woord van kritiek op die man is in haar ogen een vorm van haat. En als je die overtuiging bezit mag je naar elk wapen grijpen dat je beheerst. Zij deed het met een foto van mijn vrouw. De uitwerking daarvan hebben wij leren kennen.

Steeds heb ik gedacht dat vrouwen stonden voor leven, het schenken van leven. Wat een misvatting. En ik had beter moeten weten. Kampbewaaksters als de Engel des Doods in Ravensbrück, waren en zijn geen uitzondering.

Vrouwen. En hun kinderen? Kun je, als je kinderen liefde geeft ze tevens haat meegeven? Ik vrees inmiddels van wel. Jacqueline van Wel is er voor mij het schoolvoorbeeld van geworden. Moet ik dit statement nog toelichten? Ik hoop van niet.

Enkele sprokkels van vandaag en gisteren…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: