De kerel van een onbetrouwbaar sujettumblr_n7d48jjtSk1tv47o6o1_500
653a8-schermafbeelding2013-01-03om04-42-27-1
Wie meldde zich vannacht weer bij me? De man die minstens een drietal keren is ingebroken op mijn afgeschermd telefoonnummer. Die meneer is nog steeds niet duidelijk dat ik zijn Sjaakie geen strobreed in de weg heb gelegd voordat ze in samenwerking met het PVV schorem bakken vuil over mij ging uitstorten. 

Wilders en consorten zullen welwillend toezien op het vruchtbaar werk dat Sjaakie inmiddels voor de beweging verricht, dat is zeker. Zeker is ook dat ik nog veel meer te melden heb. Dat volgt zo spoedig mogelijk. En wat politie en justitie betreft? Daarover hou ik even m’n mond. Geen slapende honden wakker maken is hier het devies. 

Goed, morgen is weer een dag. Dit span bezorgt me wel handen vol werk. Bij wie zou ik dat kunnen declareren?66023-schermafbeelding2013-01-03om05-06-07-1
ps: O ja, ik had een telefoonnummer van hem. Dit? Nou dat heb ik mooi geblokkeerd. Een klein beetje rust gun ik mezelf nog en zeker mijn vrouw.

Inmiddels 6 uur in de ochtend:3 januari 2013

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.