Wordt een belangrijke bron van Alexandra Strieker drooggelegd?

Kiecho
Als je jaren later een mededeling terugleest als “Blogger censureert Gates of Vienna en ultra-fascistische haatblogs als die van Tibaert blijven gewoon in de ether” komend uit de mond van klonen van fascist Wilders kan ik nauwelijks het lachen onderdrukken. Deze figuren konden, net als ik trouwens, niet bevroeden dat dankzij hun nieuwe vriendinnetje uit de Krapuul stal en een haatoma ze goud in hun handen kregen. Het vuile werk hoefden ze zelfs niet meer op te knappen, dat deed de huidige chef d’équipe van een ongeregeld zooitje wel even voor ze. Zouden ze haar een bloemetje gestuurd hebben?
 
Ina Dijstelberge de werkelijke held van fascistische extremisten. Ga nooit af op het etiket dat mensen zichzelf opplakken, ga zelfs niet af op de ogenschijnlijke houding die ze aannemen als het hen zelf niet betreft, beoordeel ze op hun daden. In die zin zijn Dijstelberge en haar makkers cum laude geslaagd voor het examen “hoe dien ik als fascist te werk te gaan”. 

 
December 2017, als inleiding op het volgende bericht…
Ben benieuwd hoe Sandra deze klap overwint. Hoe dan ook voor haar een zeer belangrijke bron voor informatie. 

Zie m.b.t. Alexandra Strieker o.a.: Een welgemeend excuus, Waterscheiding en Gefingeerde hacks.

Vandaag tipte me iemand om regelmatig onder je eigen naam te googlen ter controle of er lekken zijn m.b.t. je gegevens op internet. Via die weg was er ook iemand achter gekomen dat de personalia van alle mede koorleden van mijn vrouw op straat lagen. Weet je wat, dacht ik nu, ik google eens op Alexandra Strieker en zie, onder “afbeeldingen” duikt zelfs een foto van m’n vrouw op…

Wie kan u beter informeren over Alexandra Strieker en haar gedachtegoed en haar denkwijze, dan Sandra zelf? 
 


Voor Jacqueline Wouters absoluut irrelevante zaken. Niet wat Sandra te melden heeft en hoe ze te werk gaat geniet haar belangstelling maar dat zij het met haar eens is over Tibaert. Daar wordt bij Sjaakie alles ondergeschikt aan gemaakt. Dit wist ze weer te brouwen korte tijd nadat bovenstaand bericht verscheen:
 


Wat bezielt mensen die zo zeer gecharmeerd zijn van de informatie die Sjaakie verstrekt? Ik kan er met mijn pet niet bij.
 
 
Update 30 december 2017
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.