De fascistische openbaarheid

· internet, justitie
Authors

In de kern van de zaak is het uiterst gemakkelijk. Wil je macht verwerven breng je je tegenstander in diskrediet. Je zorgt dat je alles wat je maar achterhalen kunt aan de openbaarheid prijs geeft. Je hoeft je zelfs niet te bekommeren over feiten als er maar een glimp van waarheid lijkt te zijn. Die vergroot je uit, je laat elke context weg et voilà. De persoon in kwestie kan zich niet meer verdedigen. Deze praktijk floreert al jaren in de USA. Kandidaten voor een politiek ambt doen er over en weer vlijtig aan mee. Inhoud, werkelijk politiek debat, verdwijnt volledig naar de achtergrond. In ons land is Wilders met vriendje Bosma in deze de leidende figuur. Z’n aanhangers doen niet anders.Een bijzonder in het oog springende affaire, tenminste op Twitter, is die over Demmink. De man wordt als pedofiel gehekeld en een dame heeft de strijd aangebonden tegen die man. Hier wordt het justitieel apparaat in het hart geraakt en in een moeite door onze “elite” waar Wilders op zijn volks zo tegen fulmineert. Iedereen verdacht die het niet met ons eens is, dat is de stelregel. Ik noem dat een fascistische stelregel, omdat op deze infame wijze iedereen monddood gemaakt wordt die het niet eens is met de gang van zaken omtrent, in dit geval, Demmink. In een moeite door worden mensen die zich distantiëren van deze methode ook verdacht gemaakt onder het motto wie niet voor ons is is tegen ons.Vervolgens wordt de, onze, vrijheid ingeperkt. Maak je inzichtelijk hoe doortrapt te werk gegaan wordt worden andere middelen aangegrepen. Het auteursrecht wordt geschonden, roept men in koor. Uitgerekend mensen die dat verkondigen zijn degenen die voortdurend hun vermeende tegenstanders in diskrediet brengen. Ze schromen niet misbruik te maken van gegevens en afbeeldingen van personen zonder zich te bekommeren om het strafrecht. Alles, werkelijk alles, schijnt voor hen geoorloofd om hun gelijk te halen. Als u op dit blog zoekt onder Jeannie van Ophoven, Dick Hartman, Jacqueline van Wel, Friedrich Eckhardt, Huib Riethof, Peter Anshof, Jacqueline van Wel, Alexandra Strieker e.a. ziet u wat ik bedoel.  Nergens zult u bij deze lieden maar een spoor van bewijs vinden voor hetgeen ze beweren. Integendeel, wat ze beweren is een stroom van laster en smaad.

Edoch, via een U-bocht naar de USA blijkt het mogelijk berichten op een blog als dit te doen verdwijnen onder het mom van schending van auteursrecht. Peter Anshof was er al eens succesvol mee, Friedrich Eckhardt vandaag weer. Als u linkt naar de pagina “Een soldaat van Wilders” ziet u wat gebeurd is. Google wil geen gezeur en zeker niet aansprakelijk gesteld worden via Amerikaans recht van mogelijke schending van het auteursrecht. Dit is dan het gevolg. Vandaar dat ik het oorspronkelijke stuk hieronder opnieuw weergeef. Aansluitend ook de recente update. U ziet dan vanzelf wel dat Friedrich Eckhardt zich schuldig maakt aan hoogst kwalijke praktijken. Met een zeker succes heeft hij zich nu beroepen op de overname uit zijn PI blogje. Ik laat het er integraal opstaan: “Moskee niet gewenst”. Of wil deze schaamteloze meneer dat ik dat stompzinnige epistel onder het fileermes leg. Dan is er n.l. geen sprake meer van “schending van het auteursrecht” waarop hij zich kan beroepen. Vraag het maar aan Peter Anshof, die weet er alles van.

Het oorspronkelijke stuk verschenen omstreeks 1 oktober vorig jaar en opende met een mededeling die anderhalf jaar eerder al te lezen viel op de site retecool:

Stop_links heeft meerdere gedaanteverwisselingen ondergaan, noemde zich langere tijd @linksrapalje en sinds kort @rapmemyfriend.

Aan de vooravond van de verkiezingen zond hij deze berichten de wereld rond.

Deze wakkere soldaat slaapt geen moment. Drie weken later, 1 oktober:

 En of hij het meekrijgt…:

Een vraag. Is de ware naam van Fleur Eckhardt? Geen antwoord. Enkele dagen later valt wel dit bericht te lezen:


Achter de link valt het volgende te “bewonderen”:


Aldus de man die het dochtertje van Femke Halsema uiteen dreigde te rijten en best z’n leven wil opofferen voor Wilders. Ik noem hem een verbale Breivik. Zit ik er ver naast?

De samenwerking tussen Jaqueline en Friedrich loopt ondertussen gesmeerd. Het lijkt wel een tweeling:

Juist ja, voor @jekylline is het dagelijks feest op Twitter: Michelle Martin.

De update van 31 januari j.l.:

Jeky heeft ook een archiefje aangelegd van de belangrijke werken van Friedrich:

Dit bericht verschijnt op 30 januari 2013, exact 80 jaar na de machtsgreep van Adolf Hitler en zijn nazi’s. De link verwijst naar dit fascistisch schrijfsel:

 
Grappig die onderlinge solidariteit bij die fascisten. Teun, onder zijn zoveelste nep account, distancieert zich van Friedrich. En wie RT het? Jeky, zoals altijd. Ze heeft er een dagtaak aan. Te melden hebben die Teun en Jeky niets, helemaal niets, volstrekte leegte is hun bestaan.

30 januari 2013

   

Vervolgens krijg ik dit onder ogen, een proeve van de innige samenwerking tussen Jacqueline Wouters en Friedrich. Vermoedelijk zal Eveline ten Donkelaar een en ander met instemming lezen. 

 1. zou mij niks verbazen aangezien hij zo pro pedo is
 2. Quran heeft geen ‘context’ omdat dit het ware woord van God is. RT : Leer eerst maar Arabisch en kijk naar de context 🙂
 3. hij is ziek de oorlog Hitler hij doet het in zijn broek! Bange kip! trauma! En pro pedo
 4. die man is een getraumatiseerde psychopaat, alle behandelingen zijn gestopt.
 5. Nou kom dan maar met die journals. Zien ook mensen buiten je familie het eens.
 6. daar heeft hij het regelmatig over de man slaat wartaal uit oorlogssyndroom/waanzin lijkt mij ergens blijven hangen!
 7. mijn stukjes staan in mijn journals beschreven, niet op een weblog waar Volkert hoofd’redacteur’ van is.
 8. zozo is hij van zijn friedrich obsessie afgekickt? Epic lol
 9. weer bezig? Laat hem toch met rust hij is een beetje aandachtsgeil en geestesziek
 10. ik heb het hele verhaal in pdf -> wilde niemand vervelen met het hele verhaal
 11. verhaal over die loslopende psychopaat is aardig uitgebreid lees ik. Zijn volle neef gevonden? Lol
 12. En voor De Dagelijkse Standaard en de Volkskrant. Waar kan ik jouw stukjes vinden?
 13. Zit hoog en droog op zolder RT : dat hij nog niet ingesneeuwd is die oude sm haan is mij een wonder!
 14. dat hij nog niet ingesneeuwd is die oude sm haan is mij een wonder!
 15. Tja als je leven verloren is kan je altijd nog stukjes gaan schrijven voor het TBS weblog
 16. RT : Zal het advies van de “MARTIJN PEDOPARTIJ” zijn… word Moslim…?

Toevoegingen. 

Vanaf heden 7 februari zal ik af en toe een opmerkelijk bericht toevoegen aan al dit schoons:

Het is er niet van gekomen, waarom ook?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: