Een epidemie

 

Antonina Sofronova – Geometric Composition, 1922 
bron

 


 


Sjaakie had er een speciaal blog aan gewijd. Ze kent de materie van haver tot gort. Haar accountjes communiceren met de regelmaat van de klok met elkaar, waarschuwen elkaar en wijzen Twitter erop dat de ander belaagd wordt. Hoe gek wil je het hebben? 

Voor mij is de grap dat halfgaren en smeerlappen als deze Eelko geloof hechten aan die praatjes of, dat ligt nog meer voor de hand, ze bewust misbruiken. Ook iemand als Huib Riethof. Ja, hoe gek wil je het hebben?

De zaak maar eens in kaart gebracht, maar u weet, Krapuul greep in dankzij een ferme daad van een sterke vrouw, zo noemen ze haar in haar kring. Zij noemt zich nu zelfs hoofdredacteur… 


Het blog is foetsie en voor een deel ook de bewijslast tegen viespeuken, lasteraars en smaadverspreiders. Dat was het opzetje onder het motto “auteursrechtenschending” is nu wel duidelijk. Sjaakie is er nog als vanouds. Net als haar kompanen van links en rechts. Zo gaat dat in Batavenland waar links en rechts het fascisme tot grote bloei komt.


reconstructie april 2013Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.