Een epidemie

Antonina Sofronova: Geometric Composition (1922)


Toegevoegd april 2014 en terug gedateerdDenk je in een onbewaakt moment, heerlijk, dat gespuis houdt eindelijk zijn mond, een dag later breekt de pleuris weer uit. Het lijkt wel een epidemie, waarvan steeds meer mensen de dupe zijn, mijn volgers met name… (3 juni 2013)

De schizofreen is nooit alleen. Sjaakie had er een speciaal blog aan gewijd. Ze kent de materie van haver tot gort. Haar accountjes communiceren met de regelmaat van de klok met elkaar, waarschuwen elkaar en wijzen Twitter erop dat de ander belaagd wordt. Hoe gek wil je het hebben? 

Voor mij is de grap dat halfgaren en smeerlappen als deze Eelko geloof hechten aan die praatjes of, dat ligt nog meer voor de hand, ze bewust misbruiken. Ook iemand als Huib Riethof. Ja, hoe gek wil je het hebben?

De zaak maar eens in kaart gebracht, maar u weet, Krapuul greep in dankzij een ferme daad van een sterke vrouw, zo noemen ze haar in haar kring. Zij noemt zich nu zelfs hoofdredacteur. Mijn oorspronkelijke weblogs zijn tezamen met vele honderden berichten foetsie en daarmee voor een deel ook de bewijslast tegen viespeuken, lasteraars en smaadverspreiders. Dat het een opzetje was onder het motto “auteursrechtenschending” is nu wel duidelijk. Sjaakie is er nog als vanouds. Net als haar kompanen van links en rechts. Zo gaat dat in Batavenland waar links en rechts het fascisme tot grote bloei komt.Sjaakie: “@support please notice @Tibaert is an extreem left wing and belongs to a hacker club! Ask AIVD police Netherlands” – “mr @Tibaert is involved with making fake accounts see this list”…

 Afbeelding: Antonina Sofronova – bron

Een gedachte over “Een epidemie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.