Een vrije stem

Josef Koudelka: Czechoslovakia (Kadañ) (1963) – printed 1967 from the series Gypsies
The Art Institute of Chicago, restricted gift of Artworkers Retirement Society


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdToch grappig, Sjaakie heeft weet van de therapeutische gaven van Riethof, zelfs van een sessie die hij in al zijn wijsheid voorstelde om in Valkenburg te houden. Toch mooi die twee regelmatig vereend te zien, een tweetal dat niet nalaat verraad te plegen. Ze beseffen het zelfs niet meer, zo overtuigd zijn ze van hun leugens en bedrog. Maar grapjes moeten kunnen vinden ze. 


 


Een kip met heuse tieten, kop eraf. Het is leuk, we kunnen er smakelijk om lachen en wat zal die kip smaken. Bataven hebben humor, wist u dat nog niet? Hun eigen kinderen maken ze openbaar belachelijk, schelden ze uit, dat moet kunnen, ook dat is humor, nietwaar Sjaakie? 

Hoe pak je dat aan met die onfrisse figuren, die maar niet willen deugen? Sinds ik op internet actief ben breek ik me daar het hoofd over. Wist ik het maar. Soms gloort hoop en die komt in dit geval van onverwachte zijde. Iemand die eerlijk is, lees je even mee, Riethof? Vrienden, staat er zelfs… Dit is in alle eenvoud eerlijkheid. Ik weet het, je hebt bewijs, zoals je wel meer bij elkaar fantaseert. Net als Sjaakie en dat is frappant. Is ze soms bij jou in therapie geweest? Het moet gezegd, dan is ze een bijzonder leergierige client van je geweest. Je therapie heeft vruchten gedragen, kijk maar:


 


Ze schept haar eigen werkelijkheid, zie je dat Riethof, op gelijke wijze als jij doet, maar meer nog, ze hervormt de geschiedenis, ze creëert de feiten, exact zoals jij dat doet. Knap toch? Eerlijk waar, want wat zag ik dus? Dit…


 


Brilliant, nietwaar Riethof? Wat een succes, je beschikt overduidelijk over bijzondere gaven. Een vorm van helderziendheid, Riethof?  Lees maar eens op je gemak die tweets van gisteren en vandaag door. Je doet het haar nauwelijks na, vrees ik. En je ziet het, het is o zo nuttig als je die kunstjes beheerst. Of, en dat kan ook, vind je werkelijk dat het zo hoort, dat we naar een samenleving moeten streven waarin we elkaar niet meer kunnen vertrouwen en gajes aan de haal gaat met het daaruit voortvloeiende resultaat? Dan ben je werkelijk een fascist in hart en nieren, Riethof. 

Veel leesgenoegen gewenst. Alles valt verder te controleren aan de bron. Zie maar op INDEX, met nadruk de mentions gericht aan Tibaert, waaruit ook de nu volgende tweets stammen. Jan Bennink komt u o.a. ook tegen, net zo’n fris figuur als genoemd tweetal. Dirk Hartman, alias de baron en de dorpsgek houdt zich verre van deze pantomime, ze past slecht in zijn straatje.Als antwoord op
9 jun. 2013
Is grote onzin ik heb de lijst van Tibaert wel gekopieerd voor mensen pas geleden 1/2

Als antwoord op
9 jun. 2013
Op die manier hoeven ze niet naar zijn site want dat is juist zijn bedoeling

Als antwoord op
9 jun. 2013
zie wat Jan Bennink schrijft over Tibaert

Als antwoord op
9 jun. 2013
Ik denk dat Gavi nu ook inmiddels op de doodeskaderlijst van Tibaert staat Tja GaviMensch

9 jun. 2013
Ik ben nooit vrienden geweest met die gek.Hij vroeg aandacht van mij en heb misschien 1xkeer gereageerd

9 jun. 2013
ach hij heeft er slechts 200 geschreven over mij 1 meer kan er ook nog wel bij lol Het is zijn obsessie hobby

Als antwoord op
9 jun. 2013
nee tibaert de antisemiet

Als antwoord op
9 jun. 2013
crapule!

Als antwoord op
9 jun. 2013
slechts 300 mensen waar Tibaert het mee aan de stok heeft gezien de aantallen op zijn haatlijst

Als antwoord op
10 jun. 2013
-> ach dat is ook een nep acc natuurlijk hoort bij tibaert

Als antwoord op
10 jun. 2013
de Calvados files van Tibaert -> griezels

10 jun. 2013
Welkom bij de club.

10 jun. 2013
Tibaert en ik beste maatjes? Ik weet niet hoe je aan de informatie komt ik sprak hem amper

10 jun. 2013
Hij doet maar wat hij niet laten kan kip

10 jun. 2013
Iedereen in opperste staat van verwarring en Sjaakie spamt rustig verder

10 jun. 2013
@Rommedoe1 Hey daar is hij weer kip de stalker

10 jun. 2013
@Rommedoe1 Zeker net zijn favo boek uit

17 jun. 2013
Graag gedaan LUL! RT : Zeg en Prima werk overigens.ps: @StopFascisme is een van de vele fake accounts van Friedrich Eckhardt. Ook Sjaakie (Jacqueline Wouters, nu @jacquelinewxxx) gaat schuil achter diverse accounts. Hier @occupyfabeltjes en @dutchwhitequeen.


Uitgelichte foto: © Josef Koudelka/Magnum Photos.
Courtesy of Pace/MacGill Gallery, New York – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.