Krom, krommer, kromst…

Monique Ilsink: Sea life nr 18


Toegevoegd op 15 juni 2019 en terug gedateerdEen dame vervult van haat legt haar moede hoofd ter ruste.Nog eenmaal die hondsbrutale stalker en smaadschrijver laten zien, hij vraagt er om: en dan naar bed 14 jul. 2013
Als antwoord op 
kappen met die gast, je krijgt er last van.


 14 jul. 2013
Als jullie er nou allemaal eens iets aan doen dan ben ik er een tijdje van af. Mijn kinderen lijden onder die leugenverhalen .

Fon Zwart @fonnetje 
14 jul. 2013

Als antwoord op 
Ik houd niet van fitties in mijn TL, dus sorry, ik ga je ontvolgen

Gavi Mensch @GaviMensch 
14 jul. 2013

Ga maar snel hoor Fon, je zou er ook iets van kunnen zeggen maar dat is ws je stijl niet. block

 Zo zet je een fascist uit de wind: “Als het waar is dat jij de NAW gegevens van iemands dochter op internet gooit, dan is het wellicht tijd om naar jezelf te kijken.” Je zegt niet tegen de boodschapper hoe kom je hierbij, laat maar eens zien, nee, integendeel je gaat die verdachtmaking gebruiken om recht te praten wat krom is. Het is methode bij die man, vandaar de volgende illustraties uit die TL. Van verder commentaar onthou ik me en beperk me tot de wandaden van Eveline van Donkelaar en welk effect deze hebben.

lijntje 1

lijntje 2


Fascisme is niets en ik raakte van het padje. Prima gezelschap voor een hatende oma, dacht ik zo. Geen argument, nooit geen enkel argument. Lees maar… Ook hier maar eens gekeken net als bij die “@snebbert” nu @snebq geheten. Zo mogelijk nog veel verrassender, deze niet-links en niet-rechts figuur. Laat ik het voorzichtig uitdrukken, zijn opvattingen zijn op z’n minst onsmakelijk en suggestief.

Het manneke Kromst is ook columnist, bij OpinieZ nog wel. De vraag is wel achter welke naam gaat hij schuil? Nog mooier, hij woont in Aix. Daar viel gisteren een indrukwekkende enscenering te zien en te beluisteren van Mozarts Requiem. Ga er maar vanuit dat hem dat ontgaan is. Treurig die Bataven op mooie plekken. Ze horen in de polder thuis en nergens anders.Update 11 juli 2019


Uitgelichte afbeelding: Monique Ilsink – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.