Niets mee te maken

Goud en zilver


Toegevoegd op 31 mei 2020 en terug gedateerdSpreken is zilver, zwijgen is goud. Welke de grootste waarde heeft? Dat ligt aan de omstandigheden. Zeker is dat bij het begaan van onrecht niet gezwegen mag worden. Yernaz is een andere mening toegedaan, hij spreekt voor zijn beurt, terwijl hij de feiten niet kan kennen en zwijgt als hem het vuur aan de schenen wordt gelegd. Een houding van lafaards.

Even ter herinnering. Dankzij Yernaz leert Sandra Strieker een groot Canadees filosoof kennen, die een verhandeling geeft over hedendaagse kunst geheel in Goebbels stijl. Vervolgens beschuldigde hij me van hacken en kwam een jaar later met een verwijzing, waarom is me niet duidelijk (meer). Van de gelegenheid maakte ik gebruik om hem nogmaals op zijn strafbare beschuldiging te wijzen. Zijn reactie…

 


En ik wacht nog steeds op een reactie over . RT : ter uw interesse

Geretweet en toegevoegd aan zijn/haar favorieten door

Nieuw gesprek

 15 okt. 2013
Als antwoord op 
haha daa heb ik niets mee te maken en dat weet je.

 15 okt. 2013
Begrijp je m’n vraag niet?

 15 okt. 2013
dit verhaal ken ik maar ik sta er buiten

 15 okt. 2013
Nee hoor. Je hechtte geloof aan de uitspraken van Sandra. Graag een rectificatie.

 15 okt. 2013
ik ken haar persoonlijk, niet gek dat ik haar geloof

 15 okt. 2013
Ontwapenend. Goeie raad, ga eens zelfstandig denken. Loop je ook niet ’t gevaar om als fascist je verdere leven te slijten.

 15 okt. 2013
prima, ik vertoon hopelijk geen fascistische trekken

Einde van gesprek

Tussendoor intervenieerde Sandra op de van haar bekende wijze. Hondsbrutaal. Toch maar een aangifte tegen haar doen vanwege haar valse aanklacht bij de politie jegens mij?


 15 okt. 2013
Zeg  doe es mijn contacten niet lastigvallen! Niemand is geinteresseerd in je obsessies. Sterkte ermee! Doei! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.