De gotspe van het jaar

Paul Klee: marionetten (1916-1925)een man met intellectuele pretenties
huibree Dec 31, 12:05am
“Veel linksen met intellectuele pretenties (inclusief mijzelf) vermijden wel om de nodige onderlinge debatten te voeren. #Angst?”Waar ken ik die Huib Riethof toch van? Laat Sjaakie met rust, anders block ik je. En de rest… Schei uit, wat een man. Wat die man ontbeert is intellectuele bagage, historisch inzicht, economisch besef, politiek Fingerspitzengefühl en meer. De man heeft geen last van twijfels, liegt op de manier van Goebbels, Reichsminister für Volksaufklärung und Propaganda, dus op een leugen betrappen zul je hem nooit en hij wenst geen debat, alleen zijn gelijk. Iets bewijzen hoeft hij zodoende nooit en te nimmer. Hij wordt bewonderd door vrouwen, vraag me niet welke, staat (stond) geregistreerd bij de BVD (op zich niets bijzonders) en is al heel lang de schaamte voorbij.

Volgens Huib Riethof heeft het OM een onderzoek opgestart naar de activiteiten van Tibaert, een onderzoek dat onvermijdelijk zal uitmonden in een rechtszaak die tot een veroordeling zal leiden van Tibaert. De hoogte van de boete/dwangsom dan wel gevangenisstraf is het enige dat nog niet vaststaat. Ja, zegt zijn kameraad Arnold/André, die Tibaert werkt voor de AIVD, dat ruik ik… Nou zegt Huib, dan begrijp ik het helemaal. Die vent heeft natuurlijk het een en ander aan zijn kerfstok hangen en kan zo makkelijk gechanteerd worden.

Moet ik me nog verder druk maken over een dergelijk min en asociaal kereltje? We zullen zien. Een linkse fascist, het is me wat.Zijn commentaar:
“Kan iemand deze stalker van me overnemen. Je hebt er minstens 2 jaar plezier van.”U ziet het, vaste prik, de armzaligen van geest komen niet verder dan roepen over stalken als hun wandaden getoond worden. Lijkt me een mooie tip voor Wilders. 

Weer noemt hij een tijdsspanne van 2 jaar. Zou er iets mankeren aan het korte termijn geheugen van deze historicus? Veel, vandaar dat hij voortdurend manipuleert? Zo maar een voorbeeld.


Schermafbeelding 2014-01-02 om 05.31.04Een historicus die eenduidige teksten niet begrijpt, die geen notie van tijd heeft, dat kan toch niet? Weet u wat, een volgend maal ga ik zijn geheugen grondig opfrissen. De goeie man draait helemaal de vernieling in, dat gun ik hem zelfs niet.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.