Domme gansjes begrijpen dit niet…

Yayoi Kusama (1989)
Een van die beruchte rabiate rechtse sites is gestopt met zijn activiteiten. Als ik het goed begrepen heb verdwijnt de inhoud per 1-1-14. Om het voor de vergetelheid te redden en om er zo nodig op terug te komen heb ik een bericht ervan opgeslagen dat ik als bijlage opnieuw vrijgeef. Indertijd had ik al eens uitvoerig aandacht besteed aan de daarin ontwikkelde conspiratie-theorie maar dankzij Ina Dijstelberge, André de Raaij, Eveline van Donkelaar, Huib Riethof, Jacqueline Wouters en wie weet nog meer betrokkenen kunt u mijn bericht niet meer teruglezen. Auteursrecht, u weet?

Juist ja, de achterlijkheid van de moderne anarchisten, feministen en strijders tegen fascisme gaat zeer ver. Ze weten niks, ze doen maar. Vreselijk volkje, kortom. Wel wordt in die kringen waarde gehecht aan een bericht als bijgaand. Het gaat immers om het gevaar dat kinderen dreigt. Als u het nog niet wist, ik kijk uit op de Cannerberg en, zeer relevant, Tibaert is vertrouwd in pedofiele kring, aldus zegsman Huib Riethof te Brussel.

Domme gansjes m/v zullen niet begrijpen dat ik een dergelijk bericht overneem. Daar maak ik me geen enkele illusie over. Met nadruk, het artikel is geen vorm van slechte satire, maar een voorbeeld van het fascistisch roddelklimaat in Nederland.Uitgelichte foto: Yayoi Kusama – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.