Smerige taal met vieze plaatjes…

Mark Wallinger: installation


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdTegen beter weten in ga ik er steeds vanuit dat mensen in dit land de leeskunst machtig zijn, zeker diegenen die voorgeven te strijden voor een betere wereld. Lees eens zonder vooringenomenheid wat ik gisteren te melden had: Ina en de drones en lees vervolgens hieronder de reacties…
 


 


Ina, die beweert tot haar laatste snik te strijden voor rechtvaardigheid. Mag ik concluderen rechtvaardigheid slechts voor het volk dat haar genegenheid geniet, hier en elders, zonder de consequenties erin te betrekken die het voor anderen heeft? 

Het zal me benieuwen welke weerslag van haar te verwachten valt over deze onderneming in woord en daad. Van eentje, die als opmaat gezien kan worden tot haar vorm van censuur hebben we nooit meer iets vernomen: Martin van Creveld. Dat zal, vrees ik, nu niet zoveel anders zijn. 

Ze noemt zich ook ecologe, zou ze ooit gehoord hebben van de ecologische voetafdruk? Tja, in haar ogen ben ik geschift, psychologisch geschoold is ze ook al. En verbieden? Nou, dat kunstje wenst ze met haar vriendjes mij te flikken. 

En die dronen? Goh, nee dat wist ik niet… Zo achterlijk ben ik. Begrijpt u? Nee, afgaande op dit stelletje ongeregeld, dat niets wil leren uit het verleden en een ander als concurrent beschouwt die uitgeschakeld moet worden, omdat hij hun onzinnige praatjes doorprikt, valt van dergelijk “links” niets te verwachten. 

Links? Het lijken eerder fascisten toch? De term kip hebben ze alvast “geleend” van de fascistische PVV bende op Twitter. Grappig toch hoe dergelijke lieden zo snel op hun bek kunnen gaan.

Zo, dat was weer een stukje in mijn eigen smerige taal, ondanks alles huizenhoog verheven boven de hunne en die van de onverlaten die ze in bescherming nemen, dacht ik zo. Rancune? Waarover, waarom? 
 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.