Hier ga je voor bloeden…

Shirley Baker: Two girls swing on a lampost, Manchester (1965)
Een dag later worden we geconfronteerd met een dolkstoot, volgens Arnold hem toegediend door Eveline. Zegt hij nadrukkelijk tegen derden. Beiden zijn onbetrouwbaar gebleken. Het oordeel is aan u: De dolkstootlegende.

Helaas, de meeste tweets van Eveline waren op de Hootsuite inmiddels verdwenen. Ze was achter een slotje gekropen. Zie ook: Een continue lijntje

Voor alle zekerheid maar eens gekeken in het lijntje van Arnold. Daar stoot ik op een tweet die vanuit de context “aanrander” voor geen enkele meerduidige uitleg vatbaar is en ik reageer aldus…


Hier ga je voor bloeden, vuile, vieze smeerlap… 

RT @vanovernaar: De echtgenote van een actief aanrander kan nooit geheel onwetend zijn van zijn praktijken #pooieren

 

 
Niet onbelangrijk te vermelden, een van de zeldzame keren zo niet de enige maal dat deze Arnold rechtstreeks op een PVV’er reageerde, betreft het een van mijn beruchte stalkers uit dat kamp, alweer KIP. Mijn bloed kookte…

Hier zijn TL:


 VanOverNaar Apr 22, 10:23pm
O —>@Foaroan op een verder zwarte avond voor mij is het schorsen van de volgende uitlaapklep van het tuig aardig nieuws

 VanOverNaar Apr 22, 10:16pm
@Foaroan @GaviMensch Als ik op de bres spring tegen een aanrander hoef ik geen dolkstoot in de rug als hij mij weer eens pakt

 VanOverNaar Apr 22, 10:11pm
@Foaroan @filou_extra @GaviMensch Heeft hij beloofd, nietwaar? En over @drsYell Jullie zijn een maatje te zwaar op twit denk ik

 VanOverNaar Apr 22, 10:03pm
@Foaroan Ik beschouw dit als medeplichtigheid aan aanranding @GaviMensch

 VanOverNaar Apr 22, 10:02pm@Foaroan @GaviMensch <—- Stuurde een link rond naar deze uiteraard  onzinnige smeerlapperij tibaert.com/2014/04/21/ste… …

 VanOverNaar Apr 22, 9:58pm
Wel erg duidelijk dat de solidariteit wat @GaviMensch betreft van een kant moet komen. Dat weten we dan ook weer

 VanOverNaar Apr 22, 9:46pm
Ik kom niet zoveel meer buiten shar.es/TiIrq via @Krapuul

 VanOverNaar Apr 22, 5:04pm
@volgzwijn @mariannethieme @PartijvdDieren Weet ik @Kiesraad

 VanOverNaar Apr 22, 4:55pm
@volgzwijn @mariannethieme Asjemenou. Ik weet wel dat de vorige keer de Wildersbrigade er met de zetel van de @PartijvdDieren vandoorging

 VanOverNaar Apr 22, 4:21pm
@mariannethieme Dat is omgerekend naar TK-verkiezingen. Of er deze keer wel een zetel in mag zitten…@PartijvdDieren

 VanOverNaar Apr 22, 4:20pm
Je noemt mensen met Marokkaanse achtergrond niet “Marokkanen” maar “problemen”. Vindt @diederiksamsom netter klinken

 VanOverNaar Apr 22, 4:17pm
@BonZQi_LD En op minder Joden, dat ziet Maurice de Hond echt wel

 VanOverNaar Apr 22, 3:51pm
RT @BoswachterNHD: Mooiste bezoekerscentrum van Nederland staat in Castricum pic.twitter.com/DppByFKSew

 VanOverNaar Apr 22, 3:51pm
@BoswachterNHD Strikt genomen in Bakkum, tenzij we het als Castricum aan Zee boeken… Verder mee eens uiteraard

 VanOverNaar Apr 22, 3:49pm
Einde PowNews shar.es/Tzl8W via @Krapuul

 VanOverNaar Apr 22, 3:47pm
De echtgenote van een actief aanrander kan nooit geheel onwetend zijn van zijn praktijken #pooieren

 

 
Op het appel mag Huib niet ontbreken, de man die steeds in de bres springt voor de onderdrukte en minderbedeelde medemens. Een RT, want iets substantieels te melden heeft hij praktisch nooit:
 


 VanOverNaar Apr 22, 10:03pm
@Foaroan Ik beschouw dit als medeplichtigheid aan aanranding @GaviMensch

Geretweet door huibree

 

 
Die bouwvakker bleef door m’n hoofd spoken. Bouwvakker, met het bijbehorende dedain van mensen die nog nooit hun handen vuil hebben gemaakt. Ina, luister je mee? Nog maar eens het lijntje van die Arnold bekeken. En jawel, wat ik al dacht, het sloeg op mij. Voor de een ben ik een technisch tekenaar, voor de ander een bouwvakker. Bedoeld om te kleineren, helaas voor hen, het zegt alles over deze figuren. Een affront ook voor mensen die werkelijk de handen uit de mouwen steken, of hadden, want velen van hen zijn niet oud geworden. Bouwvakkers, mijnwerkers, havenarbeiders… Ze kennen ze niet, ze spreken hun taal niet, maar ze zeggen ze te verstaan, deze miserabelen.

Die Arnold zou ik wel eens van een trap willen zien donderen, van een zeer bepaalde trap… Toch maar even het lijntje van hem vastgelegd vanwege die bouwvakker: @vanovernaar – 16-23 april 2014 waarin dit nog niet te lezen viel: Bataven…

Bataven… Arnold leest dus alle pennenvruchten van mij, blijkt. Of hij er wat van opsteekt en ze werkelijk begrijpt betwijfel ik ook gelet op zijn belabberde historische kennis. En schelden, daar doe ik niet aan. Nee, dus op wie heeft hij het hier gemunt? Dat spreekt hij niet uit. Zoals ik nog steeds niet weet wat hij me indertijd in Amsterdam te zeggen had.

Nu pas realiseer ik me dat onze gastvrouw verwonderd was dat we gekomen waren. Hoe ik het durfde, Arnold zou immers komen. Wat er speelde, en vermoedelijk nog speelt, weet ik niet. Wel dat Eveline van Donkelaar ook haar duit in het zakje heeft gedaan door het sturen van e-mails, e-mails met lasterlijke inhoud, moet ik veronderstellen. Wat een achterlijke zooitje is me dat. Achterbaks is een betere term. Iets in je gezicht zeggen daar zijn ze te laf voor. Toch goed dat we gegaan zijn…

Hier nog het lijntje van Eveline: @gavimensch – de dolkstoot…


Update 23 april 2014


Foto: Shirley Baker – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.