Ben ik fake?
Nee hoor. Zelfs de onverlaten weten dat. Voor hen de grootste handicap. Al schreeuwen ze nog zo hard stalker, pedofiel, nazi, hacker, ik laat hun smurrie zien en ga rustig verder met mijn zegje te doen. Op de bovenste rij mijn reguliere accounts bij Twitter, waarvan een reserve, de onderste rij  de accounts om alle smaad en laster te tonen.


Momenteel zijn al mijn Twitter accounts opgeschort.

 


Vorig jaar april was het vijf jaar geleden dat ik een Twitter account aanmaakte: Tibaert. Het nut kon ik niet meteen ontdekken, dus ik liet het bij een tweet. Een jaar later moest ik iemand benaderen die op Twitter actief was maar waarvan ik geen andere adresgegevens had. De inloggegevens van die Tibaert account was ik kwijt en de nieuwe werd @Tibaert_. Enkele maanden later kwam ik achter die oorspronkelijke dankzij een mailtje van Twitter. De nieuwe meteen omgedoopt in Grimbaert om mijn activiteiten te scheiden. De een politiek gericht, de ander cultureel.

Tibaert werd alras een succes en bestookt door stalkers, door regelrechte onverlaten met een veelheid aan fake accounts van o.a. Friedrich Eckhardt en Jacqueline van Wel. Om mijn volgers die rotzooi te besparen opende ik een nieuw account en werd het gajes onder Tibaert geblokt. 


Screenshot april 2013 (let op deze datum)
Het stond ook op mijn dankzij Ina Dijstelberge verdwenen blogspot

 


Het werd @Treabit, na een dag geschorst dankzij dat gajes, @Tibgrim werd de opvolger. Hetzelfde liedje na 4 weken. De volhouder wint en toen kwam onder mijn geuzennaam Sartorius een account die wel in de lucht bleef en later werd omgedoopt tot @Tibaert_extra.

Weet je wat, dacht ik, laat ik om dat gajes eens en voor altijd de mond te snoeren een account beginnen over de tweets van Wilders. Iedereen welkom, ook de mensen die me met de dood bedreigd hadden, die mijn zoon te na gekomen waren, die me beschuldigden van van alles en nog wat. Uitdrukkelijke eis bij die account @Filou_extra, geen ad hominem reacties. Het resultaat? Wat dacht u? Een mislukking werd het, die poging om inhoudelijk van gedachte te wisselen.

Inmiddels had een stelletje linkse non valeurs zich aangesloten bij de strijd om Tibaert van internet te doen verdwijnen. Het werd werkelijk te gortig. Simpel RTen werd het devies en zo verscheen @Tibaert_mail. 

In de loop van de tijd merkte ik dat ik moeilijk bepaalde berichten kon terugvinden, linkjes naar informatieve artikelen, video’s etc. Daartoe diende @Outre_Meuse, gekoppeld aan mijn weblog bij Le Monde. 

Uit nood geboren, mijn @Tibaert account was voor de zoveelste maal opgeschort door het clubje rond Riethof, Vd Heuvel, Wouters, Van Donkelaar en Dijstelberge, kwam er @Tibaert_plus, dankzij Vd Heuvel cs in eerste instantie binnen het half uur opgeschort. 

Is het nog te volgen? Voor mij wel. Gewoon de Hootsuite installeren, zeer overzichtelijk en je post je tweet waar hij thuishoort. Al mijn accounts zijn momenteel opgeschort, Twitter onderzoekt de kwestie. 

Willen zich even de onverlaten melden die desinformatie over mij verspreiden, de zaak letterlijk besodemieteren en er voor gezorgd hebben dat mijn vrijheid te laten zien hoe schorem te werk gaat hebben beknot? Als hun werkwijze de overhand krijgt is het met de meningsvrijheid snel gedaan, wees daarvan verzekerd.


Screenshot account Grimbaert (Hootsuite)</span

 

 


Nog een simpel voorbeeld over de dagelijkse praktijk van onverlaten, mensen die hun mond vol hebben over fake accounts en stalken. Een voor mij fameus trio treedt hierin op en geloof het of niet ook “Callas” werd gewaarschuwd voor wat deze onverlaten een “stalker” noemen, exact de activiteit die ze zelf voortdurend tonen. Let eens op hoe Huib Riethof steeds weer met minimale inspanning de onverlaten weet te sturen, hier zijn twee Twitter vriendinnen. Alle mentions aan Grimbaert vanaf april 2013.

ENKELE VOORBEELDEN NOG TER AFRONDING:


HET OVERZICHT VAN ALLE TL’S:

Tibaert: tweets, reacties, favorieten, retweets
Tibaert-extra: tweets 2012, tweets 2013, tweets 2013-14, reacties, favorieten, retweets
Tibaert-plus: tweets, reacties, favorieten
Tibaert-mail: tweets (in feite RT’s van derden), reacties
Grimbaert: tweets 2010-11, tweets 2011-14, reacties, favorieten
Outre Meuse: tweets, reacties, favorieten
Filou-extra: tweets, reacties, favorieten
TibGrim: tweets, reacties, favorieten

 

HET VOLLEDIGE BERICHT:

TIBAERT BLOGSPOT
 


Update april 2018


 


Uitgelicht: avatar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.