Ben ik fake?

· fascisme, internet, justitie
Auteurs

alias-coq-gr


Nee hoor. Zelfs de onverlaten weten dat. Voor hen de grootste handicap. Al schreeuwen ze nog zo hard stalker, pedofiel, nazi, hacker, ik laat hun smurrie zien en ga rustig verder met mijn zegje te doen. Op de bovenste rij mijn reguliere accounts bij Twitter, waarvan een reserve, de onderste rij  de accounts om alle smaad en laster te tonen.


 


Vorig jaar april was het vijf jaar geleden dat ik een Twitter account aanmaakte: Tibaert. Het nut kon ik niet meteen ontdekken, dus ik liet het bij een tweet. Een jaar later moest ik iemand benaderen die op Twitter actief was maar waarvan ik geen andere adresgegevens had. De inloggegevens van die Tibaert account was ik kwijt en de nieuwe werd @Tibaert_. Enkele maanden later kwam ik achter die oorspronkelijke dankzij een mailtje van Twitter. De nieuwe meteen omgedoopt in Grimbaert om mijn activiteiten te scheiden. De een politiek gericht, de ander cultureel.

Tibaert werd alras een succes en bestookt door stalkers, door regelrechte onverlaten met een veelheid aan fake accounts van o.a. Friedrich Eckhardt en Jacqueline van Wel. Om mijn volgers die rotzooi te besparen opende ik een nieuw account en werd het gajes onder Tibaert geblokt. 


Screenshot april 2013 (let op deze datum)
Het stond ook op mijn dankzij Ina Dijstelberge verdwenen blogspot

 


Het werd @Treabit, na een dag geschorst dankzij dat gajes, @Tibgrim werd de opvolger. Hetzelfde liedje na 4 weken. De volhouder wint en toen kwam onder mijn geuzennaam Sartorius die wel in de lucht bleef en later werd omgedoopt tot @Tibaert_extra.

Weet je wat, dacht ik, laat ik om dat gajes eens en voor altijd de mond te snoeren een account beginnen over de tweets van Wilders. Iedereen welkom, ook de mensen die me met de dood bedreigd hadden, die mijn zoon te na gekomen waren, die me beschuldigden van van alles en nog wat. Uitdrukkelijke eis bij die account @Filou_extra, geen ad hominem reacties. Het resultaat? Wat dacht u? Een mislukking werd het, die poging om inhoudelijk van gedachte te wisselen.

Inmiddels had een stelletje linkse non valeurs zich aangesloten bij de strijd om Tibaert van internet te doen verdwijnen. Het werd werkelijk te gortig. Simpel RTen werd het devies en zo verscheen @Tibaert_mail. 

In de loop van de tijd merkte ik dat ik moeilijk bepaalde berichten kon terugvinden, linkjes naar informatieve artikelen, video’s etc. Daartoe diende @Outre_Meuse, gekoppeld aan mijn weblog bij Le Monde. 

Uit nood geboren, mijn @Tibaert account was voor de zoveelste maal opgeschort door het clubje rond Riethof, Vd Heuvel, Wouters, Van Donkelaar en Dijstelberge, kwam er @Tibaert_plus, dankzij Vd Heuvel cs in eerste instantie binnen het half uur opgeschort. 

Is het nog te volgen? Voor mij wel. Gewoon de Hootsuite installeren, zeer overzichtelijk en je post je tweet waar hij thuishoort. Al mijn accounts zijn momenteel opgeschort, Twitter onderzoekt de kwestie. 

Willen zich even de onverlaten melden die desinformatie over mij verspreiden, de zaak letterlijk besodemieteren en er voor gezorgd hebben dat mijn vrijheid te laten zien hoe schorem te werk gaat hebben beknot? Als hun werkwijze de overhand krijgt is het met de meningsvrijheid snel gedaan, wees daarvan verzekerd.


Screenshot account Grimbaert (Hootsuite)

 ps:

Sinds enkele jaren deel ik een account met m’n vrouw. De reden is een simpele. Belangstelling voor geschiedenis. De naam van die account? Weet u, ik kan hem rustig noemen, er is niets geheimzinnigs aan, net als bij al die andere accounts niet, wel of niet achter een slotje. De naam noem ik echter maar liever niet, want ik wil nog wel de mogelijkheid tot contact houden op Twitter met een aantal goede vrienden.

En nog een vraag. Willen de onverlaten eens keurig op een rijtje zetten met copieën van tweets, DM’s en e-mails wat ze hebben uitgevreten richting Tibaert? Of moeten ze daartoe gedwongen worden? Uit eigener beweging zie ik er vanaf naar de rechter te stappen, maar er komt beslist een moment dat de onderste steen bovengehaald wordt. De geschiedenis haalt hen in.

Deze bijvoorbeeld. Een simpel lijntje dat me vanwege bovenstaand screenshot weer onder ogen kwam. Een fameus trio treedt hier op en geloof het of niet ook “Callas” werd gewaarschuwd, voor wat deze onverlaten een “stalker” noemen, exact de activiteit die ze voortdurend tonen. Let eens op hoe Huib Riethof steeds weer met minimale inspanning de onverlaten weet te sturen, hier zijn twee Twitter vriendinnen. Alle mentions aan Grimbaert vanaf april 2013.

 Kitri1 Apr 06, 2013, 9:39pm

Merci p/le Daily! @Grimbaert @CorriereMusical @Braziliz

 DamiraMaricic Jul 23, 2013, 10:35pm

“@Grimbaert: The Alphonse Scaf Daily is out! paper.li/Grimbaert/1330… ▸ Top stories today via
@DamiraMaricic @qobuz”✨❤✨ #gratitude

 revisioncallas Aug 16, 2013, 2:09pm

#FF merci cher @superian_p @nanyopera @Grimbaert @MargaritaMitrov @Tibaert @Mirto_P
@AlexBBBBBBBBB @divawan2b @nprclassical @ladyjessparis

 revisioncallas Aug 23, 2013, 1:08pm

#FF carissime @Van_Caroline @cherisma + @merolaopera @Grimbaert @Tibaert
@OperaLancaster @Jawan_Baritone @bonniebuble @nanyopera @rrcorsi

 revisioncallas Aug 30, 2013, 1:08pm

#FF et merci @Tibaert @Grimbaert @bruneva carissima @Van_Caroline @Raphael2Mike
@Mirto_P @_WTBA @ladyjessparis @teresaeder cher @superian_p

 revisioncallas Sep 06, 2013, 3:53pm

#FF e grazie @Grimbaert @Tibaert + @israelichamberp @AssaffWeisman @matanporat
@IBarnatan @greilsammer @missymazzoli @CyrilleAimee

 revisioncallas Sep 13, 2013, 6:13pm

#FF et merci @ladyjessparis @MargaritaMitrov @Tibaert @missalaska09 @anarchiv @Grimbaert
@lameloy @andrescoronap + mon cher @superian_p

lameloy Sep 13, 2013, 6:22pm

@revisioncallas @ladyjessparis @MargaritaMitrov @Tibaert @missalaska09 @anarchiv
@Grimbaert @andrescoronap @superian_p Thanks for the #FF !huibree Oct 31, 2013, 2:10pm

Nieuw twitteraccount “@Grimbaert“, Fonske Stalckaert? 1, 2, 3: 
#BLOCK! @Onedinline2010


 Grimbaert Oct 31, 2013, 4:59pm

Simpele zielen: RT @huibree: Nieuw twitteraccount “@Grimbaert“, Fonske Stalckaert? 1, 2, 3:
#BLOCK! @Onedinline2010 > ow.ly/i/3ApZ9GaviMensch Oct 31, 2013, 9:38pm

@lindaprulleke @Tibaert_extra en @Tibaert_extra @filou_extra en
@filou_extra @Grimbaert @Tibaert @Outre_Meuse bestaan 
allemaal nog.

GaviMensch Oct 31, 2013, 9:39pm

@Tibaert_extra @Tibaert_extra @filou_extra en 
@filou_extra@Grimbaert @Tibaert @Outre_Meuse hebben nog 
door mij gewaardeerde volgers.

huibree Nov 05, 2013, 1:53am

@Tibaert_mail “Hou in uw achterhoofd dat ik nooit of te nimmer 
een fake account heb aangemaakt” en @Grimbaert ook niet noch 3 
fakes 15/11/12

 DutchWhiteQueen Dec 01, 2013, 6:57am

@Tibaert fuck off -> De vele accountjes van Alphons Scaf 
@Tibaert @Grimbaert @Tibaert_extra @Outre_Meuse 
@TibGrim@Tibaert_mail

 DutchWhiteQueen Dec 01, 2013, 6:57am

@Tibaert JIJ De vele accountjes van Alphons Scaf @Tibaert 
@Grimbaert @Tibaert_extra @Outre_Meuse 
@TibGrim@Tibaert_mail
 cherisma Feb 08, 8:43pm

@revisioncallas @Van_Caroline @merolaopera @Grimbaert @Tibaert @OperaLancaster
@Jawan_Baritone @bonniebuble @nanyopera @rrcorsi

 cherisma Feb 09, 1:46pm

@revisioncallas @Van_Caroline @merolaopera @Grimbaert @Tibaert @OperaLancaster
@Jawan_Baritone @bonniebuble @nanyopera @rrcorsi

 cherisma Feb 10, 9:27am

@revisioncallas @Van_Caroline @merolaopera @Grimbaert @Tibaert @OperaLancaster
@Jawan_Baritone @bonniebuble @nanyopera @rrcorsi

 MoxyMolly Apr 14, 4:54am 

@Grimbaert many thanks for sharing my blog! cheers!

RonanBretel Apr 17, 5:00pm

@Grimbaert Merci pour le RT ! Bonne journée

OperaSpace Apr 30, 5:20am

@Grimbaert @OperaRara thank you for including our link to the @SDOpera fundraising campaign
in the “Stories” section if your daily!👍 🎶💰💲💵 🎭👏

OperaSpace May 02, 9:36am

#FF; do check out these lovely tweeps : @selectmusicuk @capalbotenor @jimallthetime
@DCPublicOpera @Grimbaert @OperaBudapest @FaberMusicEdgeOfEurope May 19, 7:40pm

en dan nog even @Tibaert en @Grimbaert en @TibGrim blocken.
cherubino88 Jun 15, 11:53pm

Thanks for the feature! RT”@Grimbaert: The Alphonse Scaf Daily is out! paper.li/Grimbaert/1330…
Stories via @Classical_LPs @cherubino88

WP_Ezine Jun 22, 8:47pm

@Grimbaert Thanks for the mention wp-ezine.comWaar richt Riethof zich aan? Aan @onedinline2010, nu @vanovernaar… Of was deze zijn bron? André snuffelt graag, wist zelfs te melden dat ik voor de AIVD, zoiets als de FBI, werk. 


Die volgers waar Eveline van Donkelaar het over heeft kent ze die door het stalken van mijn accounts? Het kan zelfs niet anders. Is ze die volgers ook gaan informeren over mijn vermeende wandaden? Kortom de vraag, hoeveel van mijn volgers heeft Van Donkelaar, @gavimensch dus, benaderd met smaad en laster over mijn persoon? Ze gold voor velen als betrouwbaar, hopelijk is dat niet meer het geval. Voor de betrokkenen met name.

Enkele voorbeelden nog ter afronding:

– Bijna net zo erg…
– Psychopaten op Twitter
– Een anarchiste dreigt met legale middelen
– Een lijst van stalkers

Inmiddels is het overzicht klaar van alle berichten die ik op Twitter verstuurd heb voor zover nog te zien (van Tibaert beschik ik over een volledig Twitter dossier, maar dat is niet geschikt om te publiceren vanwege de tabelvorm) en van de reacties daarop met de bijbehorende accountnaam.
Onder het “continue lijntje” valt het spul te zien van spammers en mensen die ik geblocked had.

Hier het overzicht van alle TL’s:

Tibaert: tweets, reacties, favorieten, retweets
Tibaert-extra: tweets 2012, tweets 2013, tweets 2013-14, reacties, favorieten, retweets
Tibaert-plus: tweets, reacties, favorieten
Tibaert-mail: tweets (in feite RT’s van derden), reacties
Grimbaert: tweets 2010-11, tweets 2011-14, reacties, favorieten
Outre Meuse: tweets, reacties, favorieten
Filou-extra: tweets, reacties, favorieten
TibGrim: tweets, reacties, favorietenNog twee bemerkingen. Outre Meuse staat al langere tijd achter een slotje om tenminste een account te vrijwaren van het gedoe van onverlaten. Vandaar dat ik ook geen reacties laat zien. Het omgekeerde geldt ook. Van mensen die achter een slotje zitten, zoals Ina Dijstelberge, verschijnen geen tweets onder “reacties”. Verder nog in dit verband. Van sommigen weet ik dat zij herhaaldelijk hun TL opschonen. Mogelijk zijn vele aan mij geadresseerde tweets om die reden verdwenen. Conclusie van dit al, vlerken die lak hebben aan hun medemens krijgen hun zin. Je mag zelfs niets betekenen voor anderen, dat straffen ze af. Zie zo’n Rob van Kan eens, wat een dappere held… Duidelijk is dat deze mensen het leed van anderen gebruiken om zichzelf te kunnen afficheren als goed, deze “linkse” onverlaten. Hun rechtse evenknie noemt hen gutmensch, zeer toepasselijk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reacties

Comments RSS
  1. De jacht is geopend – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: