TER INFORMATIE VAN TWITTER

Watch Your Shadow
Nu een reactie gericht aan Twitter. Ik kreeg vandaag namelijk een verzoek van hen om nadere informatie te leveren over mijn accounts. In het Nederlands doe ik het, want ook die miserabele praktijken waarover ik heb bericht en die ik laat zien, de reden dus waarom mijn Twitter accounts dienden te verdwijnen, zijn in het Nederlands. 


Schermafdruk 2014-10-29 22.13.32Over mijn accounts kan ik kort zijn: Ben ik fake?

Van de gelegenheid maak ik gebruik om de medewerkers van Twitter te wijzen op een bijna niet aflatende stroom aan laster, smaad en bedreigingen tot doodsbedreigingen toe richting @Tibaert. Om al deze malversaties te tonen dient dit weblog. Over genoemde praktijken heb ik tevens via Twitter regelmatig melding gemaakt. Ook is er aangifte gedaan. Juist uit de hoek van de plegers van die wandaden zullen dan ook de verzoeken komen tot opschorting van mijn accounts onder het motto “vernietigen bewijslast”, mag ik veronderstellen. Mensen die met mij van gedachte wisselen ondergaan hetzelfde lot.

Waarvan acte.

Medewerkers van Twitter wil ik ter illustratie in het bijzonder verwijzen naar de activiteiten sinds oktober 2012 van @gavimensch, @jacquelinewxxx (ook met andere accounts actief o.a. @dutchwhitequeen en @occupyfabeltjes), @huibree, @jvdheuvel67, @vanovernaar en @inadijstelberge m.b.t. Tibaert; vanaf 2011 tevens die van Friedrich Eckhardt met een veelheid aan accounts, w.o. eentje met de naam van mijn zoon (zie ook dit weblog voor nadere informatie), Jacqueline van Wel (vooral bekend onder @jekylline, inmiddels opgeschort, met ook de nodige andere), Dirk Hartman (het laatst gesignaleerd onder @baronvbeauluna en @rommedoe1), @joopzeil (die zelfs mijn telefoonnummer in zijn account vermeldt). Bijzondere gevallen zijn verder nog @marionvdpoel met talloze andere accounts, @verbraak, @yvirich (nu @yvirich1) en @megasupernieuws, of hoe hij zich tegenwoordig noemt, Herman Falkenstein is zijn ware naam. Allen door mij geblokt op mijn reguliere accounts. De hele beerput hier vermelden wordt echt te lang en te verwarrend. Zie wederom dit weblog. Door de activiteiten van genoemde lieden te volgen wordt snel duidelijk dat voor hen slechts een doel telt, de middelen daartoe zijn laster, smaad, bedreigingen. Een ware hetze kortom, verdacht maken als dagelijkse gang van zaken. 


Bewerkt 3 juni 2017


 


Uitgelicht: DEVIANT ART

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.