Wollt Ihr den totalen Krieg?

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Authors
“yeah you know what i mean” – greenwich village, nyc.
bron: bagnostian

 

Alle kwaad komt van de ander, komt van buiten. Enkele weken geleden zond de Franse TV een opmerkelijk programma uit met veel cijfermateriaal. De aanleiding was onderzoek gedaan door het CRS over het gevoel van veiligheid. Uiterst merkwaardige cijfers kwamen naar boven bij het leggen van relaties tussen werkeloosheid, het percentage “allochtonen” ter plaatse en de hoogte van criminaliteit. Op geen, met nadruk geen, enkele wijze kon een verband aangetoond worden tussen criminaliteit, van roof, diefstal, bedreigingen tot inbraak en moord toe, en “allochtonen”.

Twee steden als voorbeeld, Caen, nauwelijks “allochtonen”, werd in de beleving als veilig en rustig beschouwd, Montbéliard, hoge werkeloosheid en veel “allochtonen” als het tegendeel. Uit de politiecijfers sprak volkomen andere taal. Significant veel hoger scoorde Caen, een studentenstad, op het gebied van criminaliteit dan Montbéliard.

Nog een voorbeeld. Bij het gebruik van drugs staat Parijs met stip bovenaan. Wat vervolging betreft op plaats 5. Saint Dénis bij gebruik op plaats 54, bij vervolging op plaats 1. Laat hier nu juist het percentage “allochtonen” tot het hoogste in Frankrijk behoren. M.a.w. overlast, (kleine) criminaliteit bedreven door “eigen mensen”, zoals van studenten wordt geaccepteerd, van “andere mensen” juist niet. Het geeft tevens aan dat de politie (landelijk?) discriminerend te werk gaat. Via de media wordt een en ander nog eens sterk uitvergroot. Gevoegd bij alle vooroordelen, xenofobie en regelrechte vreemdelingenhaat valt dan te verklaren dat:

 

 

En zo kan onze grote fascistische leider wederom scoren. Verantwoording afleggen voor zijn daden en uitspraken heeft hij nog nooit gedaan. In welk land leven we? Ik kan verantwoorden als ik die man een fascist noem, hij hoeft zich niet te verantwoorden voor islam = fascisme; een contradictie zelfs. Toch kan en mag onze bekendste fascist dit jaar in, jaar uit roepen. Het democratisch tekort in dit land zorgt ervoor dat die stelling zijn uitwerking niet mist. En telkenmale gaat hij een stapje verder, o zo goed geprogrammeerd door zijn ideoloog. Minder, minder, minder…

Eerder is er al op gewezen, m.n. van Duitse zijde, hoe sterk deze kreet wel niet leek op die beruchte van Goebbels in het Sportpalast. Misschien moeten we, als we toch persé parallellen willen trekken terug naar München, naar Adolf himself. Liever hou ik me aan de stelregel dat de geschiedenis zich nooit herhaalt, niet kan herhalen, anders zaten we nog in het Stenen Tijdperk. Uit de geschiedenis kunnen wel leren hoe de macht gegrepen kan worden. Bosma heeft die lessen getrokken.

Nog een voorbeeld: “Moslims die wet overtreden wil de @geertwilderspvv onder wet voor terroristen laten vallen = pure discriminatie”. Pure discriminatie, zegt deze @ZanBizar terecht. Maar dacht u dat Wilders en Bosma dat niet wisten? Weet u, vele malen instructiever is het de gedachtegangen van al die kleine geesten op internet te volgen. Daar wordt je wijzer van, dan leer je de “Volkesstimme” kennen waar Wilders zich op beroept. Dan zie je tevens hoe zelfbenoemde fascistenjagers zich te pletter lopen tegen een muur van beton, omdat ze iedereen die ook maar enigszins verdacht wordt van “rechtse” sympathieën wegzetten als nazi, bij gebrek aan enige kennis over fascisme. Daarin komen ze op een wonderbaarlijke wijze overeen met de PVV gemeente. Die fascistenjagers worden zeer geroemd in eigen kring, dat is nog wonderbaarlijker. Toch helpen ze Wilders meer dan een handje in het vervullen van zijn missie.

Wat te doen, zei Lenin in het voorkomende geval…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: