De Nieuwe Realisten

Lasse Persson: Gibraltar (1967)
Veel moeten we onder ogen zien. De barbaarsheid van één godsdienst, die aan het licht kwam door grondig onderzoek van het Pentagon, satan gehuld met mijter en staf in gewijd ornaat als paus, vraag het maar aan de curie, de ondergaande Bataafse cultuur met haar kindervriend Zwarte Piet en het feestelijk vuurwerk op Oudjaar, bedreigde christelijke sekten, hier en overal ter wereld, heel veel ziektes en epidemieën, terwijl we kosten nog moeite sparen voor het behoud van onze gezondheid. Waaraan hebben we dat alles te danken? Is het leven nog waard geleefd te worden? Want bovenal, we worden gehaat. Toch geven we slechts het voorbeeld af hoe in alle vrijheid geleefd moet worden.


 Een nieuw realisme is vereist. Een van de grote (voor-)denkers, Joost Niemöller, wijst ons de weg. Wij zijn immers het volk. Een pamflet zeg ik u, dat onze nazaten als historisch kantelmoment in hun geschiedenisboeken zullen vermelden, een pamflet dat niet genoeg verbreid kan worden onder ons volk. Eerder had hij al een 10 punten programma uitgewerkt om het Westen en de wereld te redden. Het laatste spreekt vanzelf, als het Westen gered is en floreert gaat het de wereld immers goed. Dat weet zelfs ieder Westers kind. De anderen moeten buiten de deur gehouden worden, anders gaat het niet lukken. 

Om correct geïnformeerd te zijn dient wel alles objectief en politiek incorrect benaderd te worden, dan pas weten we waar we werkelijk aan toe zijn.

In het klein, op internet, wordt die zienswijze gelukkig al breed in de praktijk gebracht. Als ik het goed inschat lopen ook hierin de Bataven voorop. Zij mogen zich gelukkig prijzen dat er mensen van het kaliber Fortuyn, Van Gogh (nee, niet de schilder) en Wilders onder hen zijn opgestaan en hen de ogen hebben geopend. Ze hebben de uitdaging aangenomen om hun en ons land te beschermen tegen vreemde smetten, Oranje, Blanje, Bleu… Ze handelen doortastend als het erop aankomt om ongewenst buiten de deur te houden. 

Ook op Twitter. En nu oppleuren jij…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.