Even het crapule van Krapuul bijpraten

Les Diableries, serie stereoscopische foto’s, Parijs omstreeks 1860
Dankzij de uitstekende hulp van Huib Riethof (@huibree), André de Raaij (@vanovernaar), Eveline van Donkelaar (@gavimensch) en een aantal figuren uit de Krapuul stal, Jeroen vd Heuvel en Laurent Bruning met name, gaat Jacqueline Wouters onder haar vele accounts door met waar ze ruim twee jaar geleden mee begonnen was. Laster en smaad verspreiden, stalken en alles in het werk stellen om mijn weblogs en Twitter accounts te doen verdwijnen.

Een eervolle vermelding verdient Ina Dijstelberge in dit geval. Haar was het gelukt waartoe Friedrich Eckhardt en genoemde Sjaakie niet in staat bleken, het laten opschorten van mijn weblogs bij Google.

Bij deze loof ik € 1000,– uit aan degene die kan aantonen dat een van de door Jacqueline Wouters in een lijst opgesomde accounts in de hieronder vermelde blogspot van mijn hand is, uitgezonderd @tibaert_mail, maar inclusief een account waar André zo verrukt over was.

Genoemde personen vormen het deerniswekkend voorbeeld van waartoe fascistisch ingestelde lieden in staat zijn. Weg mijn vrijheid van handelen, weg mijn commentaar op de schunnige streken die ze hebben uitgehaald. 

Schenden van portretrecht waar mensen als André de Raaij en Ina Dijstelberge zich zo druk over maken… Kijk eens aan. Weer wordt een bijzonder lieve en hartelijke man opgevoerd als zijnde Tibaert, mijn persoon dus. Waar haalt die Sjaakie het gore lef vandaan voor haar volstrekt onbekende mensen in haar smerige spelletjes te betrekken? 

Mevrouw Wouters hou er terdege rekening mee dat recherche uit de Randstad volledig op de hoogte is van je miserabele praktijken. Ik veronderstel ook de AIVD. Binnenkort is een rechtszitting i.v.m. de zaak Falkenstein. Ook daar ben je betrokkene in. De ambtelijke, juridische molens werken langzaam, maar onverstoorbaar. Je vrienden zullen ook niet buiten schot blijven, dat is misschien een troost voor je.


De lijst is afkomstig uit een van de berichten op haar weblog dat ze vannacht weer onder de aandacht bracht. Het heeft een lange voorgeschiedenis met hoogst kwalijk spul van haar PVV vriendjes. Met wat zoekwerk onder haar naam valt het allemaal op mijn weblogs terug te vinden. Het eerste stamt van 12 november 2012. Over dergelijke berichten hoor ik haar Krapuul vriendjes nooit. Hoogst opmerkelijk.


Veel leesplezier…Uitgelicht: Stereoscopische foto’s – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.