Even het crapule van Krapuul bijpraten

· internet, justitie
Authors
mennyfox55
Het is weer zo laat:


Dankzij de uitstekende hulp van Huib Riethof (@huibree), André de Raaij (@vanovernaar), Eveline van Donkelaar (@gavimensch) en een aantal figuren uit de Krapuul stal, Jeroen vd Heuvel en Laurent Bruning met name, gaat Jacqueline Wouters onder haar vele accounts door met waar ze ruim twee jaar geleden mee begonnen was. Laster en smaad verspreiden, stalken en alles in het werk stellen om mijn weblogs en Twitter accounts te doen verdwijnen.

Een eervolle vermelding verdient Ina Dijstelberge in dit geval. Haar was het gelukt waartoe Friedrich Eckhardt en genoemde Sjaakie niet in staat bleken, het laten opschorten van mijn weblogs bij Google.

Bij deze loof ik € 1000,– uit aan degene die kan aantonen dat een van de hieronder door Jacqueline Wouters in een lijst opgesomde accounts van mijn hand is, uitgezonderd @tibaert_mail, maar inclusief @kutje13, een account waar André zo verrukt over was.

Genoemde personen vormen het deerniswekkend voorbeeld van waartoe fascistisch ingestelde lieden in staat zijn. Weg mijn vrijheid van handelen, weg mijn commentaar op de schunnige streken die ze hebben uitgehaald. 

 

Lees hier verder…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: