De liefde van Wilders, de liefde van een lijkenpikker

François Hollande
Op deze dag van rouw in Frankrijk weet onze nationale fascist zichzelf te overtreffen in zijn voortdurend misbruik maken van redevrijheid. Zonder er een enkele verantwoording over af te leggen of te nemen, weet hij zichzelf te overtreffen in het creëren van een klimaat van intolerantie tegen vredige, verstandige mensen. Moslims.

In Ons Indië heeft hij zijn wortels waar zijn ouders omringd waren door vredige Javanen. Mensen die slaafs, onderdanig heetten te zijn. Later zal hij zijn afkomst ontkennen, hij laat zijn haar blonderen. Over zijn land van herkomst spreekt hij nooit. Door toeval ontdekt hij Israël en wordt filesemiet.

Waarom? Waarom liegt hij over het “bestuderen” van de Koran? Waarom wordt hij een marionet van reactionaire kringen in de USA? Zullen we het tot tegenbericht maar houden op de Huntington doctrine, uitgebroed in het Pentagon onder de noemer van “Clash of Civilizations” om de wapenindustrie een dienst te bewijzen?

Aan de basisvoorwaarde voor civilisatie ontbreekt het de man, daar getuigt hij al meer dan 10 jaar van. Die voorwaarde heet respect op wederkerigheid. Zijn doel is slechts tweespalt bewerkstelligen, essentieel om een klimaat van haat en angst te scheppen, exact hetgeen we vandaag terugzien in Parijs bij de barbaarse aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Deze profeet van haat meldt vandaag, geheel in deze geest als lijkenpikker:


 


Wie deze fascist volgt, wie zijn daden goedkeurt maakt zich medeschuldig aan daden als vandaag in Parijs. Extremisten van welke kleur ook horen in een beschaafde samenleving niet thuis. Extremisten die niet zelf hun handen vuil maken zijn het gevaarlijkst. Die geschiedenisles zouden we steeds voor ogen moeten houden. Een oorlog werd verklaard aan het terrorisme, extremisten leveren het alibi op een presenteerblaadje aan.


Een president…
Ingevoegde foto: Place de la République – Martin Bureau/AFP/Getty Images

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.