It wasn’t a surprise attack…

Bush jr
Wie beschikt nog over een video opname of foto van Bush jr genomen kort na 9/11 op een school die hij op dat moment bezocht? Hij stond voor de klas er op het eerste gezicht een beetje wezenloos bij en werd geflankeerd, gedrapeerd a.h.w., door twee meisjes, politiek correct: eentje zwart, het ander wit. Het geheel leek sterk op een enscenering. Bij de gelaatsuitdrukking van Bush had ik onmiddellijk het gevoel dat er iets niet deugde. Het was alsof hij dacht, het is zover. Nooit heb ik die opname teruggezien. Door een tweet van Max moest ik er weer aan denken…

BEHIND TEH SMOKE CURTAIN

What happened at the Pentagon on 9/11

Barbara Honegger – 12 januari 2013 – Seattle

 
Uitgelicht screenshot: Bush jr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.