NSB en PVV betekenen verzet…

Onbegrijpelijk, onverstandig ook, vind ik dat vrouwen een burka dragen. Het ziet niet uit. Waarom ze dat doen is aan hen. Daarom ben ik mordicus tegen een verbod op het dragen van een burka. In mijn opinie hoort dat de denkwijze en de gedragslijn te zijn van mensen die zich beroepen op vrijheid. 

Overigens, zo maar terzijde, maar niet heus, wat te denken van de blikken burka’s op vier wielen? We hadden zelfs zonder dat mobieltje waarschijnlijk nooit kennis gemaakt met burka dragende vrouwen. Hoeveel zijn er dat inmiddels? Tien, twintig? En hoeveel van die blikken trommeltjes, die onze ruimte in beslag nemen, ontzaglijke hoeveelheden grondstoffen kosten en dood en verderf zaaien, zie waar olie gewonnen wordt, toeren er rond en staan voor het merendeel van de tijd stil? Is dat vrijheid?

A propos oorlog. 4 en 5 mei. Wat was de hoofdreden van de nazi’s om Rusland binnen te trekken? Olie en graan. Dezelfde reden die het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog veroorzaakte. Vrijheid? Vrijheid tot roof. 

James Davidson – Spelende kinderen in Havanna (2013)
bron


Zonder partijkaart kwam je niet bij het verzet die de onderduik regelde. Meer dan 70 jaar na dato worden we nog elke dag wijzer, de geschiedenis wordt voortdurend herschreven. Met die linkse indoctrinatie van het onderwijs valt het achteraf ook reuze mee, gelukkig…
Vrije stem, deze dus:
Het nieuwe plaatje ziet er zo uit:
De joods-christelijke waarden hebben hem in hun greep. De joodse zijn sowieso verdwenen door het verzet waarmee deze vrije stem zich verwant voelt.

Dit meldde het manneke vandaag:
update maart 2017 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.