NSB en PVV betekenen verzet…

James Davidson: Spelende kinderen in Havanna (2013)
Onbegrijpelijk, onverstandig ook, vind ik dat vrouwen een burka dragen. Het ziet niet uit. Waarom ze dat doen is aan hen. Daarom ben ik mordicus tegen een verbod op het dragen ervan. M.i. hoort dat de denkwijze en de gedragslijn te zijn van mensen die zich beroepen op vrijheid. 

Overigens, zo maar terzijde, maar niet heus, wat te denken van de blikken burka’s op vier wielen? We hadden zelfs zonder dat mobieltje waarschijnlijk nooit kennis gemaakt met burka dragende vrouwen. Hoeveel zijn er dat inmiddels? Tien, twintig? En hoeveel van die blikken trommeltjes, die onze ruimte in beslag nemen, ontzaglijke hoeveelheden grondstoffen kosten en dood en verderf zaaien, zie waar olie gewonnen wordt, toeren er rond en staan voor het merendeel van de tijd stil? Is dat vrijheid?

A propos oorlog. 4 en 5 mei. Wat was de hoofdreden van de nazi’s om Rusland binnen te trekken? Olie en graan. Dezelfde reden die het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog veroorzaakte. Vrijheid? Vrijheid tot roof. 

Zonder partijkaart kwam je niet bij het verzet die de onderduik regelde. Meer dan 70 jaar na dato worden we nog elke dag wijzer, de geschiedenis wordt voortdurend herschreven. Met die linkse indoctrinatie van het onderwijs valt het achteraf ook reuze mee, gelukkig…
Vrije stem, deze dus:
Het nieuwe plaatje ziet er zo uit:
De joods-christelijke waarden hebben hem in hun greep. De joodse zijn sowieso verdwenen door het verzet waarmee deze vrije stem zich verwant voelt.

Dit meldde het manneke vandaag:
Update maart 2017

Uitgelichte foto: James Davidson – bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.