Het wordt echt vervelend…

Jacob Lawrence: Bus from the Migration Series (1941)
Blokken, blokken, blokken… Voor je het weet ben je het haasje bij Twitter. Als je vrij en ongebonden je mening geeft en het vuilnis laat zien dat je over je heen krijgt wordt het moeilijk. Er heerst nogal wat dwaasheid op Twitter, speciaal een eigenschap van lieden met veel eigenwaan en zelfingenomenheid. Ze denken dat hun hersenspinsels de enig ware zijn. Begaan met ellende door wat en wie ook zijn ze alleen in zoverre als het hen zo uitkomt, in hun straatje past. Echt meedogen zul je van hen niet meemaken, er zit steeds een bijbedoeling achter. 

Vele namen kan ik noemen, vele namen zijn al gevallen op mijn weblogs, steeds van mensen die primair een ding op het oog hadden, Tibaert monddood te maken. Ben ik dan zo bijzonder? Maar nee, heus niet, maar ik help graag, prik ballonnetjes door en laat de keerzijde zien van vaak walgelijke praatjes. Dat mag niet, dat is uit den boze, ik tast de vrijheid van meningsuiting aan. Juist…

Nu zie ik dit:

 


Goh, denk je, een verstandige burgemeester en je RT die tweet van ene Pritt, die niet zo heet, en dagelijks, al jaar in jaar uit, met fascistische propaganda leurt. Te laat zie ik dat dit ventje me ook geblokt heeft en dan mag je volgens Twitter zijn naam niet meer gebruiken. Zo simpel, zo stompzinnig werkt Twitter propagandisten in de kaart. Valt daar wat aan te doen?

 


Om deze link was het me dus te doen:

Van Aartsen: ‘Accepteer niet-westerse meerderheid in Den Haag’

 Uitgelichte afbeelding: Jacob Lawrence – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.