Islam en socialisme volgens Wilders

Emil Nolde: Zigeunermoeder en kind (1921)
Vooraf, Wilders is bepaald geen racist:
“Geen Arabische lessen op Nederlandse scholen!”


Wilders is ook geen socialist, geen liberaal. Hij is niet begaan met het milieu, niet met verschoppelingen, niet met kunst en cultuur. 

Wilders heeft lak aan de rechtsstaat, aan het parlement, aan de media. Deze wil hij slechts naar zijn hand zetten, in hun huidige vorm slopen. 

Het kostbaarste geschenk dat de overlevenden en vervolgenden van het fascisme ons na de oorlog hebben geschonken, de Europese Unie, wil hij volledig afbreken.

Over geld maakt hij zich geen zorgen. De gulden is zijn munt met op de achtergrond de dollar. Iets terugbetalen hoeft hij niet, zijn politieke bv niet en ons land niet bij uittreding uit de EU. Anders was hij meteen failliet en ons land ook. 

Alles wat in de wereld fout gaat komt door barbaren, die uiteraard een woestijntaal spreken en leven volgens een boek vervat in die taal, zegt hij puur voor de vorm en spreekt daarmee Huntington en Lewis na. 

Over islam en socialisme hoef ik het niet te hebben, daar heeft Wilders het ook nooit over al lijkt dat voortdurend anders. Pas als je dat begrijpt, begrijp je Wilders. Begrijp je zijn vorm van fascisme.

Er is maar een superieur ras, het blanke, maar racistisch is Wilders niet, hoeft hij niet te zijn. Op zijn zegenrijke weg voor een heilzame toekomst van ons land geniet hij steun van links tot rechts. Deze groeit steeds verder aan en zal uiteindelijk uitmonden in een volk met een leider. Politieke partijen worden overbodig. Ze worden tot blokpartijen, voor zover ze dat al niet zijn.

De voedingsbodem lag en ligt bij de ongeleide projectielen en hun geestelijke vaders. Er is al sedert jaren sprake van een wisselwerking tussen geslepen personen en domme krachten tot ons aller heil. Moet ik nog het Ierse nee in herinnering roepen, georganiseerd door een multimiljonair en “onze” SP’er Van Bommel?

Dagelijks kun je wartaal en kretologie van mensen lezen die het altijd al geweten hebben, nooit nagedacht hebben over de werkelijke facetten die ons leven bepalen en hoe die zich vertalen. Ze namen slechts de uiterlijkheden waar en toen het ons ook nog geld ging kosten verloor men alle geloof. Die linksige figuren, die zich tooien met allerlei adjectieven, blijken de gevaarlijkste voor een vreedzame toekomst, zij zijn de werkelijke grafdelvers van de EU, niet Wilders, niet de fascisten nieuwe stijl.

Van deze laatsten laat ik even ’n reactie zien. Intellectueel serieus nemen kun je een dergelijk iemand niet, wel doet hij het nuttige sloopwerk voor zijn broeders en zusters in Wilders. De weerslag daarvan vind je dagelijks terug in alle media, van TV en krant tot Twitter, Facebook en blogs toe. Lees ze maar eens voor een keertje, die weblogs van GeenStijl tot Krapuul. Ze vormen de barometer voor het geestelijk klimaat hier ten lande. Die barometer voorspelt een wederopstanding van fascisme, in al zijn glorie, zonder bloedvergieten.


Tibaert  Ongeleide projectielen en hun geestelijke vaders… #pvv #Krapuul http://t.co/6IE6lw4KTq http://t.co/E7xbh1ceRu 9:00pm, Jul 14

ZenTerrorist97  @Tibaert socialisme en islam..gevaarlijke combinazi.#pvda #vvd #d66 #spnl #cda #pvdd #sgp #pvv http://t.co/BDCG80Unf5 9:05pm, Jul 14 
Verder zag ik nog dit van hem: 14 juli 2015.

Het materiaal van deze figuur heb ik voor de petit’histoire bewaard. Je kunt nooit weten. Deze week had ik het aangemaakt vanwege die reacties op een bericht van Tibaert:@ZenTerrorist TL
@ZenTerrorist – foto’s en video’s
@ZenTerrorist – volgers / volgend

Een alleraardigste kanttekening valt nog te maken via een TL die ik vanochtend te zien kreeg: Pyt. Hij kan u alles vertellen over oud en nieuw fascisme dankzij het hoofdwerk van Breivik.
 


 

 
En verder…


Afbeelding: Emil Nolde – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.